Åbent hus med kaffe på kanden, og alle corona-regler på lørdag.

SIND Fredericia har sit aktivitetssted Kulturcaféen i Danmarksgade 32. Her har der de seneste måneder været helt corona-lukket.

Kulturcaféen går under væresteder og har været i gang de sidste 2 uger. Bestyrelsen har besluttet at det skal være en stille åbning; men bestyrelsen er også klar over at krisen har givet flere potentielle brugere og pårørende. Derfor holdes et stille åbent-hus arrangement på lørdag d. 15. juni.

Det stille åbent-hus-arrangement foregår fra 9.30 til 12 og der vil være et begrænset antal mennesker i caféen. Derfor er det også muligt at sidde på gaden og få en kop kaffe. Alle er velkomne.

Formålet med caféen er at de særlige behov psykisk sårbare og pårørende har, kan tilgodeses med en frivillig indsats her. For øjeblikket bruger en del forskellige grupper Kulturcaféen til fast mødested, spiseklub og kreativt værksted. Sind Fredericia forventer inden længe at underskrive en samarbejdsaftale med Fredericia Kommune, ligesom foreningen er støtte til peers-projektet Håb og selvbestemmelse i hverdagslivet.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer