Det er ved at være jul, og det betyder fed mad kommer indenbords, og det kommer Idræt i dagtimerne til at mærke i januar, hvor folk kommer ud og skal gøre brug af tilbuddene med høj intensitet til at smide fedtet.

Vi starter dog et helt andet sted, og så alligevel ikke. Det drejer sig nemlig om jul, hvor et af årets højdepunkter finder sted hos Idræt i dagtimerne.

“Vi har årets julearrangement næste onsdag i den nye lounge. Sidste år satte vi rekord, men vi slår den igen i år. På stående fod er der 288 tilmeldinger, og vi har et loft på 300, så det bliver en god oplevelse,” siger daglig leder hos Idræt i dagtimerne, Tony Brazil, til Fredericia AVISEN.

Arrangementet er også specielt for Tony, der virkelig ser frem til det.

“Jeg får lov at anderkender alle de instruktører, frivillige og alle dem, der er her. Det er en god dag for Idræt i dagtimerne. Der er næsten ikke noget bedre, end at overrække noget med ordene, der følger med, og den anerkendelse, som kræfterne bag får af brugerne med klapsalverne. Det er højdepunkt for både mig personligt, men også for Idræt i dagtimerne,” fortæller Tony.

Snakken drejer sig nu hen mod julemaden, hvor man ikke oplever en stor tilslutning på forhånd for at gøre sig klar til at indtage den fede mad.

“Det kommer mest bagefter, og så kan man til gengæld også mærke, at der er nogle, som skal smide noget. De mest standhaftige bliver op til jul, men der kommer ikke nye til. Jeg er dog overrasket over, at der ikke er så stort et fald på aktive brugere i forbindelse med vores aktiviteter. Der har eksempelvis været proppet på vores gymnastikhold,” forklarer Tony, der også forventer andre ting, som bliver proppet i januar:

“Der kommer virkelig gang i intensitetstræningen og træningscentret til januar. Det er på den måde, at man skal smide fedt, og der kommer derfor pres på, og det skal være vi være gearet til,” siger Tony

Et nyt intiativ for Idræt i dagtimerne er, at de er blevet ambassadører for Strategi for Udsathed.

“Jeg har dedikeret noget af min tid til Strategi for Udsathed. Jeg kan se en god sammenkobling, hvor os ambassadører kan drage nytte af hinanden, og give noget tilbage til sårbare målgrupper. Her ser jeg, at vi passer perfekt ind med Idræt i dagtimerne,” lyder det fra Tony Brazil.

https://goo.gl/MSbg7k