Siger man jul i Vejle Musikteater, siger man også Stig Rossen. Billetterne til julekoncerten den 1. december kl. 20:00, er allerede revet væk, så nu er der sat en ekstrakoncert i salg, som afvikles samme dag.
Der er allerede solgt godt 150 billetter til ekstrakoncerten, som afvikles den 1. december kl. 17:30 i Store Sal i Vejle Musikteater

Kom i julestemning med Stig Rossen Julekoncert


Efter 25-års jubilæet i 2019 glæder Stig Rossen og hans julehold sig til igen at turnere rundt i hele landet for at bringe musik, sang og julestemning til store og små.


Som Stig siger, “Vi har fået markeret vores 25-års jubilæum, og nu tager vi hul på de næste 25 år. Jeg glæder mig!”.


For mange er Stig Rossens julekoncerter blevet en uundværlig del af deres juletradition. Unge som gamle elsker at mærke julestemningen komme snigende i løbet af de stemningsfyldte koncerter, hvor Stig som altid bliver bakket op af sit fantastiske seks-mands band under ledelse af kapelmester Thomas Jaque og det faste julekor bestående af fire blændende dygtige sangere.
Kulissen er traditionen tro den hyggelige julestue med træer, lys, gaver, den buldrende pejs og lænestolen, hvor Stig i løbet af koncerten sidder og læser årets julehistorie.


Musikalitet, nærvær og traditioner i skøn forening. Glæd dig til Årets Julekoncert 2020

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer