Forside FC Fredericia Stig P. vil bevare tredjepladsen: Vi vil stille forstærket op til foråret

Stig P. vil bevare tredjepladsen: Vi vil stille forstærket op til foråret

DEL
stig
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

FC Fredericias direktør, Stig Pedersen, glæder sig over klubben overvintrer på tredjepladsen og fortæller, at målsætningen er at stille forstærket op til forårssæsonen, hvor planen er placeringen som minimum skal bevares.

3-0 og på ferie. Der var en verden til forskel på, at FC Fredericia sejrede i søndags mod Næstved, og det giver en helt anden stemning i klubben, som nu kan tage på ferie i det sjove selskab i top-3.

“Det betyder en masse for klubben, at vi spiller med om oprykning. Det er enormt vigtig, at vi har et godt udgangspunkt, og det er noget vi glæder os over. Det er vel den næstbedste placering vi overvintrer på, siden Monjasa Park blev indviet. Det er positivt for klubben, at vi har så godt et udgangspunkt, og det skal vi forsøge at bevare i foråret,” siger Stig Pedersen til Fredericia AVISEN.

Vinterpausen er samtidig ensbetydende med, at transfervinduet åbner i starten af januar og en måned frem. Det giver noget at tænke over i FC Fredericias ledelse.

“Først og fremmst kigger vi på, om vi skal af med nogen og om skal have tilført noget nyt. Vi er godt tilfredse, men vi vil være mere stabile. Vi har hentet mange point, og rækken er anderledes, og vi må konstatere, at det er lige i år. Vi så det med, at vi tabte 3-0 til Nykøbing i sidste runde. Det er vel den mest lige række i mange år, og det vil sikkert også fortsætte i foråret. Vi forsøger at tabe færre kampe, så vi kan forbedre os på det parameter,” fortæller Sig Pedersen.

Chuma Anene har kontraktudløb til nytår, og har skrevet under på en forhåndsaftale med FC Midtjylland. Om den norske spydspids fortsætter i FC Fredericia på en lejeaftale er et af de uafklarede spørgsmål, som Stig P. og co. skal finde ud af inden for den nærmeste fremtid.

“Målsætningen er, at vi stiller forstærket op i foråret, og så må se vi se, hvordan truppen bliver sat sammen. Det skulle gerne være sådan, at når transfervinduet lukker ned i februar, har vi forstærket os yderligere. Mange har det nok på samme måde, da det er en tæt række, og kan se, at man kan være med hvor det er sjovt, og det kan godt presse markedet lidt,” udtaler Stig Pedersen, der også pointerer, at selvom man snakker top-3, er førstepladsen ikke langt væk:

“Førstepladsen er ikke uopnåelig, vi er kun seks point efter. Som udgangspunkt vil vi gøre alt for at bevare top-3 i hvert fald.”

Da Fredericia AVISEN snakker med Stig P. på telefonen er direktøren sammen med en sponsor, nævner han selv, og netop sponsorerne er nogle glade folk, når det går som det går pt. for FC Fredericia.

“Det er klart, at det glæder alle parter, at vi har fået et forløb, hvor vi klarer os godt og har en mere end godkendt placering,” lyder det fra Stig Pedersen.

skal køre indtil 6.december
Annonce