Halvdelen af grundspillet i 1. division er nu blevet gennemført, hvis man ser bort fra Vendsyssels udsatte kamp. FC Fredericias direktør, Stig Pedersen, evaluerer på den første del af sæsonen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

FC Fredericia står noteret for 20 point efter 11 kampe, svarende til seks sejre, to uafgjorte og tre nederlag. Det giver en foreløbig tredjeplads, hvor holdet dog kan blive overhalet af Esbjerg, hvis de får point i den udsatte kamp mod Vendsyssel.

»Vi kan ikke være andet end tilfredse med de første 11 kampe. Vi har et højt point gennemsnit, og ligger på minimum fjerdepladsen.  Det er mere end godkendt, især når vi ser det faktum, at vi skiftede cheftræner kort tid før sæsonstarten. Mange af de unge har budt sig godt til, og senest var det dejligt at se Alexander Jensen mod Viborg, der er et af rækkens bedste hold,« siger Stig Pedersen.

Kort tid før sæsonstart blev daværende cheftræner Jonas Dal købt fri af sin kontrakt og skiftede til AC Horsens. Det medførte, at FC Fredericia ansatte Michael Hansen som ny cheftræner.

https://www.vinmedmere.dk/

»Det har vi alle taget godt imod, og det var også på Michaels anbefaling, at vi ansatte en fysisk træner, og det skulle gerne give os nogle ekstra procenter. Vi er tilfredse trænerteamet, hvor der bliver vendt og drejet ting, der skal gøre FC Fredericia endnu bedre,« siger Stig Pedersen og uddyber hvad det er den fysiske træner, Alexander Mølgaard, præcist bidrager med:

»Vi har fået et testsystem med veste, som vi bruger, og det kræver, at vi har en mand ansat til at varetage den opgave, der kræver noget tid. Derfor giver det ingen mening, at vi investerer i sådan et system uden at have tid og ressourcer til at analysere på det. Mie (fysioterapeut), Thomas (assistenttræner) og Michael (cheftræner) har ikke ressourcer til det,« siger Stig Pedersen.

Der resterer fem kampe af efterårssæsonen. Næste gang FC Fredericia skal i aktion er fredag d. 20. november, hvor holdet på udebane møder Kolding.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer