Forside FC Fredericia Stig P.: 2018 har været det bedste år nogensinde

Stig P.: 2018 har været det bedste år nogensinde

DEL
stig
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

2018 lakker mod enden, og FC Fredericias direktør, Stig Pedersen, ser tilbage på året, der gik.

Det har været et begivenhedsrigt år i FC Fredericia, og der er sker mange ting i løbet af året, ikke mindst sportsligt.

“Det har vel været det bedste år nogensinde resultatmæssigt. Vi kom i pokalsemifinalen, og slutter året på en tredjeplads, så det kan vi godt være stolte af,” siger Stig Pedersen til Fredericia AVISEN.

Samtidig blev sommeren 2018 startskuddet på et samarbejde med FC Midtjylland, som Stig P. ser positivt på.

“Vi har mindst 3,5 år tilbage af aftalen, og jeg kan sagtens forestille mig, at aftalen bliver længere. Vi forventer os meget af det fremadrettet, men det er lige blevet sat i gang og så må vi se, hvordan det udvikler sig,” forklarer direktøren.

FC Fredericia har i efteråret har haft fem spillere på leje fra FC Midtjylland. Om der kommer nye til, er endnu ikke afgjort.

“Der kan ske lidt begge veje, vi er åbne for en forstærkning eller to, men kun hvis vi mister noget. Ellers beholder vi dem fra efteråret, da vi føler, at vi er dækket godt ind,” fortæller Stig Pedersen og kommer ind på den norske angriber, Chuma Anene, der pr. 1. januar tiltræder i FC Midtjylland:

Fredericia Teater, Borgmester, Fredericia Håndbold Klub/FHK og FC Fredericia.Annonce

“Vi skrev kontrakt med Chuma frem til nytår, hvorefter han er ejet af FCM. Om vi får ham på en lejeaftale er noget af det, som vi skal drøfte i pausen.”

En ting, som har kendetegnet FC Fredericia i 2018, har været hjemmebanestatistikken. I NordicBet Liga-regi er det blevet til fire sejre i 16 kampe på Monjasa Park.

“Når vi lægger alt sammen, når året er omme, kan vi konstatere, at vi har vundet mere på udebane, end hjemmebane. Sådan er det, men vi sluttede af med en flot sejr hjemme mod Næstved, og håber at bygge videre på det i 2019,” udtaler Stig Pedersen, der glæder sig til hjemmekampene fremover:

“Vi glæder os rigtig meget over, at Red Pride genopstår og skaber liv på lægterne. Det betyder meget for os som klub, og vi har savnet en fanklub i det halvandet års tid, hvor vi ikke har haft nogen. Da Red Pride eksisterede sidste gang var de 275 medlemmer, og hvis vi kan komme derop igen vil det være fantastisk. Nu håber vi, at de vokser sig store igen, og vi vil fra klubbens side være behjælpelige med, at det lykkes, så det bliver vedvarende,” lyder det fra Stig Pedersen.

www.perhaps.dkAnnonce
DEL