Gerdes stillede sit kandidatur til rådighed for SF i Fredericia, men i kølvandet på, at Sune Nørgaard har trukket sig som spidskandidat, så har Gerdes også trukket sig.

I søndags skrev vi, at Stig Gerdes ville opstille for SF og ved den lejlighed sagde han blandt andet:

– Jeg har jo altid følt, at vi skal tage os af de syge, de svage og dem der mangler hjælp. Jeg går ind for et medmenneskeligt samfund. Samtidig bryder jeg mig ikke om folk, der tror blindt på systemet. Så når Sune Nørgaard har meldt ud i tidens løb, at han vil sætte en stopper for den indspisthed og den selvretfærdighed der har været her i byen, så kan jeg i den grad identificere mig med det. Jeg har som læge set masser af sager, der er kørt fuldstændig af sporet i Fredericia Kommune. Sune har ret i sin kritik af forvaltningen, og hvis der kommer nogle folk ind, der ikke vil være med til at køre de svageste borgere over, så kan vi gøre noget godt for hele byen.

Efter Sune Nørgaards tilbagetrækning har piben fået en anden lyd.

– Jeg følger Sunes valg og går også ud af politik. Jeg kom ind med fire toget og rejste straks videre. Man har et standpunkt til man tager et nyt, skriver Stig Gerdes på Facebook.

Læs hele Gerdes’ opslag her:

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Karen Møberg
Karen Møberg
16:18 - 28. april 2021 16:18

Det kommer til at se skidt ud for de svageste i Fredericia, når to stærke personer har trukket sig, og som kunne få ryddet op i det morras, som er på det sociale område og især Familieafdelingen, men nu kan socialdemokratiet uden problemer fortsætte deres inhabile og lukkede politik, så der kan blive lagt låg på alle møjsagerne. Alt skal åbenbart forblive ved det samme, hvor gryden kan holdes i kog ud af til af skandaler, som byen er kendt for.

Ove Nygaard
Ove Nygaard
20:11 - 29. april 2021 20:11
Svar til  Karen Møberg

Nej, så må vi bare holde Socialdemokratiet til ilden på en anden måde. Problemet er bare, at hele byrådet i perioden under den nu fratrådte borgmester har været “en sammentømret flok”, styret med hård hånd, som har “leveret lunser” til dem alle, så ingen har vist interesse for eller mod til at opponere. Men Socialdemokratiet står naturligvis med det tungeste ansvar. Stemmesedlen er den eneste “magt”, vi har den 16. november, men hvis der ingen seriøse kandidater er, hvad gør vi så? Der må være nogle af de nye opstillede, som vi kan stemme på og derved “udtynde” grundlaget for “de siddende”. Og det gælder i ALLE partierne.