Stig Andresen fylder i dag 60 år. Dagen fejres i familie og venners lag. I fredags havde den kendte håndværker inviteret til åbent hus på Hotel Trinity i Snoghøj, hvilket mange fredericianere benyttede sig af.

“Det er naturligvis en stor dag. Jeg er glad for, at der er kommet så mange. Det betyder noget. Jeg glæder mig til at læse de mange hilsner og se gaverne, men ellers skal dagen nydes med familien,” sagde Stig Andresen, da vi spurgte ham om fredagens åbent hus og fødseldagen i dag.

Til receptionen fandt også Fhv. Borgmester Uffe Steiner Jensen, Erhvervsdirektør Kristian Bendix Drejer, Fodbolddirektør Stig Pedersen, Entreprenør Peter Fløe Nielsen og mange flere vej.

Det var en dag, hvor Stig Andresens store og alsidige netværk hilste på og nød lækkerierne fra hotellets restaurant, der blandt andet bød på en cremet chokolademousse – der fik smilet frem hos de sultne håndværkere. Der var et stort flertal af håndværksmestre blandt gæsterne, ligesom Stig Andresens personale fra Andresen’s VVS fandt vej.

Fredericia AVISEN ønsker stort tillykke til Stig endnu engang.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer