Steven Enna har fundet sig godt til rette i Fredericia, som han kalder en flot by. Også sportsligt er Enna faldet godt til, og glæder sig over overgangen fra USA til Fredericia.

Steven Enna skiftede i starten af juli til FC Fredericia, og han er faldet godt til rette i klubben.

“Jeg elsker at være her. Drengene og staben omkring holdet har været gode ved mig,” siger Enna med et smil, da Fredericia AVISEN mødte ham efter den afsluttende træning op til dagens kamp mod Viborg.

Før skiftet til FC Fredericia spillede Enna collegefodbold i USA, og det har været en omvæltning at komme til FC og blive professionel.

“Det er anderledes, fordi det er mere taktisk og det går hurtigere,” konstaterer Steven Enna, der i de første kampe for FC Fredericia har vist sig at være en hårdtarbejdende type:

“Jeg vil altid arbejde hårdt. Det er også vigtigt at arbejde defensivt, da holdet skal arbejde sammen og vi skal være en enhed.”

Steven Enna har med skiftet til FC Fredericia bosat sig i Fredericia, som han har positive ting at sige om.

“Det er en flot by, der er anderledes i forhold til, hvor jeg kommer fra. Der er mange ældre bygninger, der er vand og byen er historisk. Det kan jeg godt lide,” siger Steven Enna, som slutter af med at komme ind på FC Fredericias fans, der har taget Enna til sig fra dag et:

“Jeg elsker Red Pride, de støtter os og laver en god stemning til kampene. De hjælper os til at vinde,” slutter Steven Enna, der skal i kamp i aften, hvor FC Fredericia møder Viborg på udebane.

http://www.fretri.dk/