Steven Enna fik hurtigt udlignet, da FC Fredericia kom bagud med 0-1 mod Kolding og med en assists til 2-1-målet spillede amerikaneren en hovedrolle, da FC vandt 4-3 i lokalbraget.

Det var en glad Steven Enna, som Fredericia AVISEN fangede til en kommentar om kampen.

“Det var en god erfaring for mig mod endnu et hold fra en naboby. Det var en god kamp, og det var dejligt, at det gik min vej,” sagde Enna, som var glad for sit første mål på Monjasa Park:

“Der er altid god stemning her på stadion, og det var dejligt at score her,” forklarede amerikaneren, som glædede sig over, at FC er med i toppen, men han bevarer begge ben på jorden:

“Nu er vi med i toppen og kæmper for at blive der, men det ændrer ikke på, at vi tager en kamp ad gangen,” sagde Steven Enna og kom ind på kulissen med over 2.000 tilskuere:

“Der var en god stemning. Red Pride var højlydte, og det var Koldings fans også. Det var fedt at være en del af det,” forklarede han.

Næste gang FC Fredericia skal i aktion er mod FC Roskilde, og det er ikke et hold, som Enna kender meget til.

“Jeg kender dem ikke så godt, men vi har en uge til at forberede os. Jeg har en amerikansk ven på holdet,” sagde Steven Enna med henvisning til Kyle McLagan, der kommer fra Ennas hjemby, Kansas.

Med målet mod Kolding har Steven Enna nu scoret to mål i NordicBet Liga-regi, mens det i alt er blevet til fire, hvis man tæller Sydbank Cup-opgøret mod Hatting-Torsted med.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia