Efter opgøret mellem Viborg FF og FC Fredericia blev der kastet sten efter FC Fredericias fanbus og flere personer, og det er en sag, som nu efterforskes af Politiet. Udover det blev en FC Fredericia-fan sigtet for at hoppe over banden efter kampens afvikling, da spillerne kom ned og blev tiljublet.

Peter Søndergaard fra lokalpolitiet i Viborg bekræfter til Fredericia AVISEN, at der efter kampen var stenkast fra Viborgs fans.

“Der var flere episoder efter kampen, som vi godt kunne være foruden. Vi forsøger at finde frem til, hvad der skete med stenkastene via videoovervågning, som kan være med til at kaste lys over sagen. Der er pt. ikke sigtet nogen i sagen,” siger Peter Søndergaard og oplyser, at flere Viborg-fans kan se frem til sigtelser for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen:

“Vi har en sag, der ikke har noget med stenkast at gøre, hvor Viborg-fans bliver sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Vi har allerede identificeret flere personer, og flere sigtelser er også på vej i den sag.”

Efter kampen, der endte 2-2 efter en sen udligning af FC Fredericia, blev holdet hyldet efter kampen af de medrejsende fans, der kampen igennem skabte god stemning. I den forbindelse hoppede en fan over banden fra fanafsnittet. Selvom han ikke var inde på selve banen er vedkommende blevet sigtet for overtrædelse af paragraf 264.

“Han hoppede over banden, og bliver sigtet for det,” siger Peter Søndergaard.