Han har været frontmand i Sort Sol siden 1979, og i 2013 udgav han sit solo-projekt ’Standards for Living…’ Glæd dig til at opleve Steen Jørgensen fremføre rendyrket musikalsk lækkerhed i et akustisk setup. Det sker i Tøjhuset lørdag, den 16. november.

Det er en mand, som færdes ubesværet i musikhistorien, der nu vender tilbage til Fredericia. Sort Sols Steen Jørgensen har ikke bare været en drivende kraft i dansk musik gennem fem årtier; han har også fortæret store sangskrivere med stor appetit. 

Sammen med en stjernebesætning af musikere – herunder guitaristen Rune Kjeldsen, bassisten AC og Kasper Winding – har Steen Jørgensen givet sine egne intense og modige tolkninger af navne som Dylan, Young, Cohen, Joy Division og Kraftwerk på albummet ’Standards For Living…’. Et album, som Gaffa’s Jan Opstrup Poulsen kvitterede med 5 stjerner og overskriften: ”Som iskrystaller. Stærke og overrumplende fortolkninger fra dansk rockikon.”

Foruden karrieren som frontmand for de absolut levende legender i Sort Sol har Jørgensen kørt det succesfulde sideprojekt Ginman/Jørgensen, og han har optrådt i diverse film og teaterstykker.

Billetsalg:  tojhuset.dk.

Skriv et svar