Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Vicepolitikommisær Finn Ellesgaard havde færdselsrelateredesager på døgnrapporten, og fælles for dem alle var, at de sigtede fik to sigtelser.

Onsdag klokken 01:07 blev en 35-årig fredericiansk mand i en personbil standset på Fuglsang Allé. Det viste sig, at han kørte bil i frakendelsestiden, men det forhindrede ham ikke i at køre bil igen senere onsdag. Den 35-årig mand blev bragt til standsning klokken 23:20 på Prangervej, hvor han fik en ny sigtelse. Finn Ellesgaard oplyser, at bilen ikke er blevet konfiskeret trods det gentagende tilfælde.

De øvrige sager på døgnrapporten drejer sig om spirituskørsel og kørsel uden førerret. Det første tilfælde fandt sted onsdag klokken 09:30 på Prangervej, hvor en 20-årig mand fra Fredericia blev standset og blev sigtet for de nævnte forhold. Torsdag klokken 02:40 blev en 51-årig fredericiansk mand standset på Vejlevej ved Circle K, og han blev også sigtet for at køre uden førerret og for at køre med en promille på over det tilladte.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer