Fredericia Krisecenters Støtteforening inviterer til foredrag om begrebet stalking med psykolog og souschef Helle Hundahl fra Dansk Stalking Center i Aarhus.

Stalking kan defineres som en form for psykisk vold, der består af uønsket og gentagen overvågning og chikane. I takt med den digitale udvikling ser begrebet stalking ud til at blive mere og mere udbredt.

Begreberne stalking og psykisk vold både overlapper hinanden og kan ses som særskilte former for vold.

Elementer, der kan indgå i stalking, er bl.a. gentagne telefonopkald, sms´er og chikane på nettet samt rygtespredning og falske anklager.

Ud fra titlen ”Stalking som psykisk vold” vil Helle Hundahl belyse de omfattende og skadelige konsekvenser af at blive stalket. Der vil også blive sat fokus på baggrunden for at stalke et andet menneske samt på den basisrådgivning, der er vigtig at møde en stalkingudsat med.

Alle er velkomne til foredraget, der finder sted:

Tirsdag den 10. september 2019 kl. 19.00-21 på Fredericia Gymnasium, Nørrebrogade 88, 7000 Fredericia.

Deltagerbetaling

Det koster 100 kr. for medlemmer af støtteforeningen og studerende at deltage. For ikke-medlemmer er prisen 150 kr. Betalingen sker ved indgangen – kontant eller via MobilePay.

Kom og hør et godt foredrag og støt et godt formål

Støtteforeningen yder økonomisk støtte til kvinder, der bor eller har boet på Fredericia Krisecenter. Eventuelt overskud vil gå til arbejdet med at støtte voldsramte kvinder og deres børn.

Tilmelding snarest muligt pr. e-mail: stoetteforening@hotmail.com

Yderligere oplysninger/tilmelding. Se også Facebook Fredericia Krisecenters Støtteforening

Kirsten Berntsen berntsen.kirsten@gmail.com tlf.: 2114 0188

Lone Damsgaard loneda@live.dk  tlf.: 2029824

https://www.facebook.com/Garage-Burgerbar-601075593674149/