I forlængelse af Regeringens og Sundhedsstyrelsens anbefalinger omkring Corona er det desværre ikke muligt atafholde Stafet For Livet Fredericia i 2020. Styregruppen i Fredericia har besluttet af udskyde afholdelsen til d. 5.-6.- juni2021

Vi ved, at deltagelse i Stafet For Livet er en helt unik oplevelse og har stor betydning for deltagere, Fightere og besøgende. 

Vi vil opfordre til, at alle, der har lyst til at deltage i Stafet For Livet, gør brug af muligheden for at deltage på én af de kommende stafetter i Danmark, se www.stafetforlivet.dk for datoer og stafetbyer.

Styregruppen for Stafet For Livet i Fredericia og Kræftens Bekæmpelse siger TAK til alle frivillige, Fightere, deltagere, sponsorer og andre støtter, som har arbejdet med planlægningen af årets stafet. Vi ved, det er en højt værdsat begivenhed for de mange som allerede har deltaget i en stafet i Danmark og vi havde set frem til at afholde vores 14. stafet i Fredericia i år. 

Vi håber, at I vil bakke op om arrangementet d. 5.-6. juni 2021, så vi alle kan være med til at fejre livet, mindes dem, vi har mistet, og give håb og støtte til alle, der er ramt af kræft.

Venlig hilsen

På vegne af Kræftens Bekæmpelse

Styregruppen for Stafet For Livet Fredericia

Henrik Tank-Baaskjær 

Formand for Stafet for livet i Fredericia

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer