FC Fredericia vandt 1-0 på udebane mod HB Køge. Det var en bundsolid præstation, hvor det eneste der manglede var flere mål af det fredericianske mandskab, der misbrugte store chancer for at lukke opgøret.

Med et nederlag til FC Helsingør og uafgjort mod Vendsyssel kom FC Fredericia ind til opgøret mod HB Køge, der har ambitioner om at slutte i top-6, der giver adgang til oprykningsspillet i 1. division, men det har været op ad bakke for de ambitiøse sjællændere i den her sæson.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Inden kampen mod FC Fredericai var det blevet til tre sejre i syv kampe, og holdet havde indkasseret 13 mål. Det vidnede om en defensiv, der var til at tale med, og det mærkede FC Fredericia fra starten af opgøret, hvor der allerede i det første minut var en stor chance til Alexander Jensen, der kom forbi HB Køges fremadstormende keeper, Oskar Snorre, men pga. en svag afslutning nåede Mark Gunderlach på tværs og blokerede forsøget med en glidende tackling.

Efter et kvarters tid blev Christian Ege Nielsen nedlagt i feltet i forbindelse med et hjørnesparket. Prompte blev der peget på pletten, og Christian Tue blev sat til at sparke, men FC Midtjylland-lejesvenden havde ikke nok kraft i skuddet og Snorre kunne derfor let redde den, da han gik til den rigtige side.

21 minutter inde i opgøret kom forløsningen. Efter et hjørnespark dukkede Andreas Oggesen op og bankede bolden i netmaskerne til 1-0. Inden pausen var der flere opløb til mål, men det tætteste på var Alexander Jensen, der fik bolden til at kysse stolpen på et langskud.

I anden halvleg tilfaldt der chancer til nytilkomne Justin Shaibu, Kristian Kirkegaard og Alexander Jensen igen. Ingen af chancerne blev udnyttet, men da HB Køge ikke var synderlig farlige, og FC Fredericia var i fuld kontrol, endte FC Fredericia med at køre en sejr på 1-0 hjem.

https://www.vinmedmere.dk/

Se her Sportsredaktørens bedømmelse af spillerne:

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
00 = Dumpet
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

Alexander Nybo (7): Blev ikke sat på de store prøver, men det der kom, tog han sig sikkert af.

Mikkel Knudsen (7): Solid kamp af højrebacken, der slog flere gode indlæg og var pålidelig defensivt.

Lukas Enevoldsen (7): Sikre indgreb og gjorde det han skulle.

Mathias Johannsen (7): Den spillende del af midterforsvaret, og det gjorde han fint samtidig med, at han holdt styr på HB Køges offensiv.

Nicolaj Ritter (7): Smækkede hjørnesparket ind, som Oggesen endte med at score på. Derudover fin kamp både defensivt og offensivt.

Christian Ege Nielsen (7): Der var ikke så mange dikkedarer med Ege. Gjorde det godt som det defensive anker på midtbanen.

Raphael Onyedika (7 – Man of the Match): Igen leverede Raphael en solid præstation. Utroligt bundniveau fra den 19-årig lejesvend, der bliver ved med at imponere.

Andreas Oggesen (7): Spillede godt så længe kræfterne rakte. Scorede derudover kampens enlige mål.

Christian Tue (4): Brændte straffesparket, men var derudover god på bolden.

Alexander Jensen (4): Skylder et eller to, men der er virkelig krummer i den unge spiller. Teknisk rigtig dygtig spiller, og når han først begynder at få slutproduktet med, bliver det rigtig godt.

Justin Shaibu (4): Fik ikke det store at arbejde med, men gjorde det fornuftigt.

___

Mathias Gertsen (4): Med mere skarphed fra medspillerne havde han fået en assists. Gjorde det fint, da han kom ind.

Kristian Kirkegaard (UB): Spillede ikke nok

Henry Uzo (UB): Spillede ikke nok.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer