FHK kan spille fra galt til genialt. Det var igen tilfældet mod SønderjyskE, men nu begynder sæsonen at gå ind i sin afgørende fase og det stabile niveau skal findes frem.

I starten af sæsonen var det hele nyt og spændende, men nu er det hverdag. FHK har i sæsonens løb vist, at holdet har liganiveau, men gentagende gang har der været store udsving undervejs i opgørerne.

https://www.vinmedmere.dk/

Eksempelvis spillede FHK pragtfuldt i de første 15 minutter på udebane mod Skjern, men så begyndte der at snige sig fejl ind, der ikke hører til på det her niveau. Det havde også nær kostet nederlag mod Lemvig-Thyborøn og Nordsjælland på udebane. I begge opgør fik FHK et blackout i begyndelsen af anden halvleg og det gjorde, at holdet kom bagud med 3-4 mål ved begge lejligheder.

Det havde nær kostet et nederlag, men i begge tilfælde mandede FHK sig op og fik muligheden for at vinde, opgørerne endte på dramatisk vis uafgjort. Dramaet burde have udeblevet og FHK skulle i stedet have været mere stabile set over hele kampen – så var det blevet sejre på minimum 3-4 mål.

Senest spillede FHK en flot første halvleg mod SønderjyskE, men korthuset væltede sammen i anden halvleg. FHK tabte anden halvleg med 18-7 og det er ganske enkelt ikke godt nok. Nuvel er SønderjyskE et hold, der burde være på slutspilskurs, men holdet var inden FHK-kampen i krise og havde kun fået fire point i de seneste 11 kampe. Dermed var SønderjyskE et hold, som FHK på dagen kunne byde op til dans.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Som det ser ud ender FHK på 11. pladsen i grundspillet og efter alt at dømme bliver kamprækkefølgen som følger:

Lemvig-Thyborøn – FHK
Århus – FHK
FHK – SønderjyskE
FHK – KIF Kolding

Det er forudsat, at stillingen bevares som den er i skrivende stund, men med det resterende kampprogram er det realistisk.

Det er derfor alfa og omega, at FHK får fundet stabiliteten frem. Det har særligt været på udebane, at det har været et problem og den første kamp mod Lemvig-Thyborøn bliver meget vigtig. Dels kan man distancere Lemvig med en sejr, men Lemvig er også markant bedre hjemme end ude og deres muligheder for at få point begrænses derfor væsentligt.

Der er bare et issue i den sammenhæng. FHK har svinget gevaldigt på udebane, hvor det i sæsonens løb kun er blevet til fem point. En sejr mod KIF Kolding og uafgjort mod Ribe-Esbjerg, Lemvig-Thyborøn og Nordsjælland, og med udebanestatistikken taget i betragtning gælder det om at finde stabiliteten frem før det er for sent. Sker det ikke kan FHK stå med kniven for struben før de afgørende hjemmekampe.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer