De Vestfynske kunstnere står nu klar til at præsenterer en spritny Kunstguide for 2017 / 2018. Den 9. Vestfyns kunstguide siden 2004.

57 lokale billedkunstnere og kunsthåndværkere fra Middelfart kommune og Assens kommune er repræsenteret. Et stort antal lokale annoncører, bl.a. Fredericia og Middelfart teater, har støttet op omkring Kunstguiden med fine annoncer, som er med til at man kan udgive kunstguide i en god kvalitet og et oplag på 10.000 eksemplarer, der gratis bliver delt rundt i hele landet.

Kunstguiden bliver afsløret den lørdag den 29. april i forbindelse med åbning af Hjulmandshuset, hvor man starter med en fællesudstilling med kunstværker udført af de Vestfynske Kunstnere, der udstiller i huset hen over sommeren.

Der er lagt op til fest og farver, musik af Søren og Frank på henholdsvis violin og harmonika. Margit og Sigurd står klar til at bager æbleskiver, efterhånden som de bliver spist, og der er masser af kaffe og fadøl

Afsløringen starter kl. 13 med åbningstale af Direktør Niels Dietz Jensen fra Nordea

– Kom og lad os mødes på den anden side af bæltet, ved Hjulmandshuset Brovejen 384, Middelfart og få en fornøjelig eftermiddag under de lysegrønne bøgetræer, skriver Birgit Mau på vegne af de Vestfynske kunstnere.