Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, John Skjødt stod for dagens tidligere pressebriefing, hvor han ikke havde meget at berette om fra en kort døgnrapport. Dog har der i flere tilfælde været lokale indblandet i slagsmål i andre byer.

Ung mand kørte med alkohol i blodet

Klokken 23:53 blev en personbil standset på Snaremosevej. Der er tale om en 20-årig lokal mand, der er sigtet for spirituskørsel.

Cykelkast i midtbyen

En 22-årig lokal mand kastede 03:07 med cykler på vejen i krydset ved Oldenborggade og Gothersgade. Da Politiet kom frem fik de stoppet den unge mand og sendt ham hjem.

Ung kvinde kørte spirituskørsel ind i en pullert

En ung kvinde fra Fredericia fik i nat for meget at drikke, inden hun satte sig bag rattet i en bil. Køreturen endte galt, hvor kvinden i Børkop påkørte en pullert. Det fik TrekantBrand og Politiet til at rykke frem. Der er ikke sket kvinden noget, men hun blev taget med på skadestuen, men kun for at få udtaget en blodprøve.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

https://www.facebook.com/Fredericiavinhandel/

Skriv et svar