Emil Tellerup blev den helt store afgørende faktor for, at FHK hentede en sejr i den sidste kamp i 2020.

Angreb sælger billetter, men forsvar vinder mesterskaber. Det mantra kan FHK omformulere til, at et godt forsvar gør, at holdet kan komme i slutspillet. FHK har hele sæsonen gjort det godt angrebsmæssigt, men det er svært at vinde håndboldkampe på at spille målrige kampe, hvor man skal op at lave 40 mål for at vinde, men den tendens er stoppet.

En af de ting, der har ændret det for FHK, har været tilgangen af Rasmus Boysen, der er kommet med en fanden i voldskhed, og det har været med til at smitte af på Emil Tellerup, der har fået bedre arbejdsbetingelser i målet. Det gør, at han kan tage de uventede bolde og samtidig tage dem, som han skal tage, og det var igen tilfældet mod TTH Holstebro, hvor Tellerup diskede op med flere julemirakler i Gråkjær Arena.

http://adp-as.dk

Skulle FHK have en chance for at slå TTH Holstebro, der er en seriøs bejler til DM-titlen, så skulle det være dagen, hvor det skulle ske. TTH var ramt af skader til Sebastian Frandsen, Nikolaj Enderleit, Mathias Portsholt og Johan Meklenborg, og undervejs i opgøret mod FHK udgik Kay Smits med en skade. Smits har på det seneste storspillet, og det var derfor noget af et savn for TTH, da venstrehåndsspilleren humpede fra banen.

TTH blev tvunget ud i alternative angrebsformationer med Allan Damgaard på højre back og benyttede sig en del af syv mod seks, som tilsyneladende er et våben, som TTH har med en højrehåndet højre back. FHK’s modsvar var at gå frem i et offensivt forsvar med Kasper Young som fremskudt, og det gav pote, da der flere gange blev scoret i tomt mål, og det var kampafgørende, at FHK fik lukket ned for den del af TTH’s spil.

Angrebsmæssigt havde FHK en varierende kamp. Så snart der blev skudt klogt, så havde de nemt ved at få bolden ind bag både Nicklas Graugaard og Rickard Frisk, men så snart der blev skudt i bunden af målet eller i chokoladehøjde på Graugaard, så blev boldene reddet, og i en kort periode blev Frisk også skudt varm, men det ændrede sig i slutningen af kampen. Der tog blandt andet Jakob Frederiksen hævn for en stor afbrænder ved at score to mål i slutminutterne, og det var med til at sikre FHK en sejr på 29-32.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Se her Sportsredaktørens karakterer:

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
00 = Dumpet
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

Emil Tellerup (10 – Man of the Match): Startede fantastisk og reddede blandt andet et straffekast. Faldt efterfølgende i niveau og lukkede mål ind, som han ikke burde, men til sidst, da det skulle afgøres, lukkede Tellerup fuldstændigt af. Endte med en redningsprocent på 39,13 %.

Mikkel Løvkvist (UB): Kom kun ind på et straffekast.

Martin Bisgaard (4): Dækkede fremragende op, men havde til gengæld en meget stor afbrænder, da han studsede bolden over mål i helt fri position med et par minutter igen. Lavede tre mål på fem forsøg.

Mads Lenbroch (UB): Spillede ikke nok.

Mishels Liaba (10): Efter en halvlunken start spillede nordmanden sig gevaldigt op og lavede fem mål på syv forsøg, og tiltvang sig et straffekast.

Rune Andersen (4): Kom ind og var med til at få ro på spillet i første halvleg. Lavede et mål på tre forsøg.

Rasmus Boysen (7): Dækkede godt op kampen igennem.

Malte Pedersen (UB): Kom ikke på banen.

Nicolaj Nørager (7): Var ikke så farlig selv, men bandt spillet godt sammen. Lavede tre mål på syv forsøg, og leverede fire assists.

Kristian Stoklund (4): Brændte undervejs to straffekast, men fik lavet fire kasser og fire assists.

Anders Kragh Martinusen (10): Flot kamp af Martinusen, der var skarp på afslutningerne med seks mål på otte forsøg. Lavede derudover to assists.

Jakob Mikkelsen (UB): Spillede ikke nok.

Kasper Young (7): Gjorde det godt i det fremskudte forsvar og lavede to mål på tre forsøg.

Jakob Frederiksen (7): Brændte en enkelt stor chance, men fik lavet fire mål på seks forsøg.

Rasmus Meyer (10): Kæmpede som en besat i begge ender af banen. Lavede tre mål på fire forsøg.

Jonas Raundahl (UB): I den begrænsede spilletid han fik lavede han et mål på et forsøg.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer