FC Fredericia cementerede i den netop afsluttede sæson i NordicBet Ligaen deres bedste placering i rækken. Det skete efter en sæson, hvor det faktisk godt kunne være blevet til mere. Vi ser tilbage på sæsonens højdepunkter.

Lad det være sagt med det samme. Det er utrolig flot, at en klub af FC Fredericias størrelse kan kæmpe med i toppen af landets næstbedste række. Det burde ikke kunne lade sig gøre økonomisk, men der spiller andre faktorer ind, og dem er vi blevet beriget med igennem det meste af sæsonen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Det højdepunkt, der står klarest, når man tænker FC Fredericia i 2019/20-sæsonen er d. 14. august 2019. En lun sommeraften blev Nørreskoven indtaget. På lægterne styrede Red Pride slaget gang, og på banen var Jonas Dals mandskab et niveau over Vejle på dagen. Derfor var det fortjent, at de 300 medrejsende fans kunne juble sammen med truppen over en sejr på 1-0.

Et par uger senere var der endnu et højdepunkt. Det skete hjemme på Monjasa Park, hvor Kolding blev besejret 4-3 foran over 2.000 tilskuere. FC Fredericia kom hurtigt bagud 0-1, men på kort tid var opgøret vendt på hovedet til FC Fredericias fordel. Efter en hæsblæsende kamp endte det med en sejr på 4-3.

Vi spoler lidt tiden frem til d. 19. juni 2020. FC Fredericia kunne med en sejr spille sig på andenpladsen i NordicBet Ligaen og man kunne samtidig ane Vejles førsteplads i horisonten, hvis det gode spil ville fortsætte. Kynismen slog til for FC Fredericia, og efter en helt igennem gennemført indsats endte fredericianerne med at vinde 2-0 efter en præstation, der er noget af det ypperste FC Fredericia nogensinde har leveret.

https://www.vinmedmere.dk/

Leave a Reply