EGIF fodbold, EGIF rugby og Fredericia KFUM er ansvarlige for thansens krudtsalg ved MesseC. Fredericia AVISEN har talt med Søren Kempel, der er ansvarlig for salget i samarbejde med thansen på Vejlevej.

thansen plejer op til jul at hyre folk til at stå i deres fyrværkeriboder, eller bemande dem med deres eget personale. I år er det dog anderledes i fyrværkeriboden ved MesseC.

Det er frivillige fra EGIF fodbold, EGIF rugby og Fredericia KFUM, der står for salget. Det er kommet i stand via Søren Kempel, der i de forgangne fire år har solgt fyrværkeri på Snaremosevej ved EGIFs klubhus i samarbejde med thansen.

“Jeg blev kontaktet efter efter sommerferie, om det var noget, som v kunne være interesseret i, eftersom vi har haft samarbejdet kørende i fire år. Jeg synes, at det lød spændende, og efter et par møder fandt vi ud af, at det skulle være frivillige folk, som skulle stå her i boden,” siger Søren Kempel til Fredericia AVISEN, da vi møder ham ved thansens fyrværkeribod ved MesseC.

“Jeg er selv U16 træner i Fredericia KF, og det er på den måde, at jeg har involveret to af KFs moderklubber, EGIF og KFUM. Samtidig har jeg haft et godt samarbejde med rugby, og for at give dem noget igen, har jeg også valgt at inddrage dem i fyrværkerisalget,” forklarer Søren Kempel om baggrunden for, at det er EGIF fodbold, EGIF rugby og Fredericia KFUM, som bemander boden.

Boden ved MesseC åbnede d. 15. december, da fyrværkerisalget blev skudt i gang.

De frivillige folk har siden d. 15. december stået i boden, og det skal de frem til d. 31. december, og det er gået rigtig godt med at få vagterne besat.

“Vi har udarbejdet en vagtplan, og vi har virkelig mange folk på opgaven. Det er endt med, at vi har 80 i gang, og vi mangler kun at afsætte to vagter før vi er mål, og det er jeg sikker på vi nok skal få løst,” fortæller Søren og kommer ind på, hvad foreningerne får ud af at stå i boden:

“Vi har aftalt med thansen, at der honoreres med 120 kroner i timen pr. vagt. Mindstelønnen er 116 kroner i timen, og den ville de ikke betale under. Jeg synes virkelig, at det er flot af dem,” udtaler Søren og oplyser, at i forbindelse med fyrværkerisalget, at der er samarbejdsaftaler med MesseC, P. Fournaise, Mobilehouse, Flashlight-gruppen, thansen og Kempel Tømrer Firma, der alle er gået ind og bidraget med forskellige ting i forbindelse med fyrværkeriboden.

Se her en video fra fyrværkerisalget ved MesseC:


www.perhaps.dk
Annonce