Sport 24 i Danmarksgade er i julehumør, og har flere kunder, der efterspørger det danske mærke Fusion, som forretningen har fået i butikken og det er noget medarbejder Jannie Nielsen glæder sig over.

Der er enkelte kunder i Sport 24, da jeg kommer ind i Sport 24. Jannie er optaget af en kunde, men efter et par minutter har hun tid til at snakke og Jannie starter, hvor vi står, nemlig ved kassen.

Vi går lidt til højre for kassen og hun peger op på væggen, hvor der hænger ting i mørket Fusion, som er meget efterspurgt.

Bukser i Fusion. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

“Vi har blandt andet populære bukser fra Fusion, som jeg vil kalde squatsikre på de måde, at man ikke kan se igennem dem, når man squatter,” siger Jannie, der udover bukserne også har andet i Fusion:

“Man kan også få ting at varme sig på med Fusion. Der er de populære headbands, huer og neck gaiters,” forklarer Jannie og kommer ind på Fusion som mærke:

“Der kommer kunder ind i butikken og spørger, om vi har det. Det er et rigtig godt dansk kvalitetsmærke, og vi er jo særligt glade for det er et dansk mærke,” fortæller hun med et smil på læben.

Turen går nu lidt længere hen mod skoafeelingen, og her stopper vi lidt før vi kommer hen til skohylden. Der er nemlig en klassisk varer, som Jannie gerne vil vise frem.

De klassiske badesandaler. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

“Det er virkelig en klassiker. Badesandaler er virkelig et hit, og det skal jo gerne være med H2H. Vi har dem i sort/hvid, med farver og med / uden velcro, så man kan få noget lige efter ens smag. Hvis man gerne vil have badesandaler i et andet mærke, end H2O, har vi dem også i Nike” fortæller Jannie.

Adidas’ Condivo bukser er altid populære, særligt blandt drenge. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

En rigtig drengeting, som Sport 24 har et hit inden for, er Adidas bukser.

“De klassiske Adidas Condivo er altid i høj kurs blandt drenge. Man skulle nærmest tro, at flere har et par til hver eneste dag,” siger Jannie og griner.

CMP-jakker kan man få til både herre og damer i Sport 24. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Det er koldt udenfor i øjeblikket, og det kan man også mærke hos Sport 24, hvor der også er jakker i høj kurs.

“Vi har nogle ret populære CMP-akker, som man kan få til bedre herre og damer i forskellige afskygninger,” konstaterer Jannie, som også har et bud på et billigt julegavehit i Sport 24:

“Hvis man lige skal have den sidste gave, som ikke skal koste ret meget, så har vi naturligvis et par strømper, som man kan få i flere varianter. Fortiden sælger vi mest Nike,” lyder det fra Jannie Nielsen.

https://pro-print.dk/