Den 13. november gæster den kendte familievejleder og tv-kendis, Lola Jensen Fredericia, hvor hun giver foredragsgængere mulighed for at lytte til et foredrag om hverdagens rutiner og det at få det hele til at hænge sammen i et fortravlet liv.

Lola Jensen toner jævntligt ud på tv-skærmen, og måske tænker mange mænd, som mig – åh nej, ikke igen. Selvom Lola Jensen fortæller alle de ting, der er sund fornuft, så er det bare træls at blive mindet om, at Lola nok har ret. Min hustru har sågar en Lola-app, og hos os siger vores søn Nicolai jævntligt, når vi endnu engang må forklare den stakkels 11-årige dreng, at han skal huske at hænge sin jakke op, “hvad siger Lola.”

Og hvad siger hun så, ja det kan du opleve live den 13.november, når Lecture.dk i Fredericia Idrætscenter inviterer til foredrag. Under titlen: Hverdagens rutiner sat på humoristisk spids – job, familie, børn at få det til at hænge sammen” taler Lola og giver sig god tid til spørgsmål også.

Du kender godt situationen. Hverdagen bliver til en stressende trædemølle. Det findes både på arbejdet og hjemme i privaten. Der er visse ting, som bare skal gøres i hverdagen. Men derfor behøver det hele ikke blive gråt og træls. Det er muligt at møde hverdagen med en mere positiv indstilling. Hvis du behersker dette, vil du opleve en fornyet familie- og arbejdsglæde og trivsel. Således at “(næsten) hver dag” bliver til en god dag.

Vil du med til foredrag med Lola, så kan du købe billet her

Om Lola Jensen

Lola Jensen, socialpædagog, familievejleder, foredragsholder, forfatter til flere bøger samt familievejleder på TV2 Go´morgen mm.

Lola er familievejleder, og i sin hverdag møder hun en masse spændende mennesker, bekendtskaber der har givet hende en erfaring omkring børn og deres forældre, job og familieliv, dialogen og dens finurligheder. Denne erfaring har hun lovet at formidle på en humoristisk måde. Forældre i dag er fantastisk opmærksomme på det med børn, men det er ikke altid at tanke og handling kommer til at stemme overens pga. travlhed og usikkerhed. 

Få kan, som Lola Jensen, ramme de ømme punkter og samtidig give realistiske bud på, hvordan tingene kan ændres til det bedre.

• Øget stress i hverdagen – hvor kommer den fra, hvordan kan den håndteres/mindskes?

• Tænk hvis du kunne være den bedste del af dig selv hver dag

• Tænk hvis du kunne møde det bedste i dine omgivelser hver dag og det samme skete den anden vej

• Tænk hvis man oftere blev forstået end misforstået

• Tænk hvis hverdagens mål og ønsker stemte overens med handlingerne

• Tænk hvis det kunne lykkes med større sammenhæng mellem job, familie og børn

• Overblik, øget overskud og større familie- og arbejdsglæde

• Morgenstund, afgang til job, skole, daginst., tiden efter fyraften fra måltid til sengetid…

• Parforholdets positive (u)muligheder trods alt…

• Fritid vælge til eller fra?

• Skab en brokkefri zone

http://www.fcfredericia.dk