Hvis man skal tro de danske fans, der har Oddset på den kommende sæson af Game of Thrones, så begynder Hodor snart at sige mere end ”Hodor”. Det står klart for oddsætterne hos Danske Spil, efter danskerne de sidste 14 dage har kunnet spille på serien.

-At ”Hodor siger andre ord end ‘Hodor’ i sæson 6” er det mest populære væddemål, vi har på serien. Det det er det, allerflest har oddset på, siger oddssætter Mathias Reimer Larsen.

Han er dog ikke sikker på, at de mange væddemål kun skyldes en stålfast tro på, at Hodor begynder at tale i hele sætninger.

-En del spillere har sandsynligvis valgt netop det væddemål, fordi det er både er en sjov gimmick, og fordi det giver gode odds. Lige nu får du pengene 12 gange igen på, Hodor siger andet end ”Hodor”. Der ligger langt mere seriøse fanteorier bag oddset, der hedder ”Vi ser Jon Snows mor i sæson 6”, som også er et populært væddemål. 20 pct. af vores omsætning er kommet på netop det odds, forklarer Mathias Reimer Larsen.

Theon Grayjoy dør først

Når man taler om serien Game of Thrones, er man også nødt til at tale om, hvilke figurer der mon dør i denne sæson. Her er de spillende fans heller ikke i tvivl.

-Der er ved at danne sig et entydigt billede af, hvem spillerne tror dør først i sæson 6. Hele 40 pct. af dem, der har oddset på, hvem der dør først, har valgt Theon Greyjoy. Figuren var i en sølle tilstand, da han i slutningen af sæson 5 sprang ud fra Vinterborg med Sansa Stark, og fansene tror ikke på, at han lever længe i sæson 6, siger oddssætteren.

Den anden figur, fansene holder mest på ikke overlever sæson 6 ud, er The High Sparrow, der i femte sæson blev en magtfuld ypperstepræst i King’s Landing i fantasiuniverset Game of Thrones. Mathias Reimer Larsen forstår godt, hvorfor mange har oddset på det væddemål.

-HBO har i den seneste trailer for sæson 6 vist tydeligt, at The High Sparrow ikke får så meget magt i denne sæson, som han havde i den sidste. Men HBO og holdet bag Game of Thrones er kendt for at holde kortene meget tæt ind til kroppen, så man skal ikke nødvendigvis tro på alt, hvad man ser forud for premieren, siger han.

Game of Thrones har premiere den 25. april om natten i Danmark på streamingtjenesten HBO Nordic.

Man kan se alle odds på Game of Thrones her