Forside Erhverv Spice Vest tilgodeser kundeønske

Spice Vest tilgodeser kundeønske

DEL
Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Spice Vest har lavet en ny pizza, som de er den første til at lancere i Fredericia ifølge indehaver Ali. Det drejer sig om en glutenfri pizza, som man kan købe hos pizzeriaet fra på fredag.

Solen skinner, og alle er glade. Det gælder især indehaver af Spice Vest, Ali, som havde en god nyhed at fortælle.

Ali gik rundt ude bagved, da jeg parkerede bilen ude foran pizzeriaet på Vejlevej, og jeg gik derfor ud til ham og spurgte hvad han havde af nyheder.

“Jeg får glutenfri pizza,” udbryder Ali og fortsætter:

“Der er ikke nogen andre pizzarier der har glutenfri. Jeg har haft flere kunder, som har spurgt efter det og derfor har jeg nu valgt, at vi begynder at lave glutenfri pizza.”

Mens jeg var hos Spice Vest satte Ali sin første glutenfri pizza i ovnen for at teste. Bunden er ikke som på en normal pizza, og der skulle derfor en generalprøve til før han skal sælge dem til kunderne fra på fredag.

En glutenfri pizza er ny på menukortet i Spice Vest. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Efter små ti minutter i ovnen var den klar. Ali skar den ud og så skulle vi prøve at smage lækkerierne.

Flere på redaktionen ynder at kalde mig pizzakongen, og Ali var af samme opfattelse. “Tag et stykke, Patrick,” sagde han og efterfølgende lød det: “Hvordan smager det?”

Jeg kunne ikke smage forskel på den glutenfri pizza og en normal, og det må siges at være særdeles godkendt, især taget i betragtning af, at nu også glutenallergikere kan få glæde af Spice Vests pizzaer nu.

https://www.facebook.com/Jysk-Service-ApS-445120938834572/
https://www.facebook.com/Jysk-Service-ApS-445120938834572/
DEL