Emil Tellerup endte med at blive afgørende for FHK, da holdet vandt over Lemvig-Thyborøn. Undervejs leverede han en redning, som var af en usædvanlig karakter, da han kom springende ind fra siden.

Emil Tellerup og Jens Fredsgaard fik ikke fat i det store i første halvleg i FHK-målet, hvor de begge blev noteret for to redninger. Det ændrede sig efter pausen, hvor Tellerup fik lukket af og det endte med at give en sejr.

– I første halvleg var vi heldige med ikke at være større bagud, da de ramte den i røven. I anden halvleg forhindrede vi dem i at score, og holdt et godt momentum i at lave mål, sagde Emil Tellerup efter opgøret.

Hvad ændrede sig i pausen?

– Reelt ikke noget. Det kan være, at vi ramte tingene bedre i forsvaret, men det er en bølgedal, hvor man har døde perioder og gode perioder, forklarede Tellerup.

I anden halvleg kom den karismatiske målmand med en redning, som man sjældent ser. FHK spillede syv mod seks i det meste af opgøret, og i den forbindelse var Lemvig ved at score i tomt mål midtvejs i anden halvleg. Det fik Tellerup dog forhindret.

– Det er den klassiske med at løbe ind fra siden, hvor man aldrig rammer bolden. Jeg kom tonsende fra siden og det er første gang jeg har prøvet at få træf på den og lande på ryggen efterfølgende, sagde keeperen og kom ind på den følelse det gav:

– Det var fedt, fordi bolden landede i hjørnet ved Ultras, der var helt oppe at køre. Normalt gør det bare nas, men denne gang lykkedes det sku

I opgøret blev Emil Tellerup noteret for ti redninger, hvilket gav en samlet redningsprocent på 33,33 %.