Lørdag klokken 15:00 løber FHK på banen i Broager Sparekassen Skansen mod SønderjyskE, men det bliver uden tilskuere på lægterne.

Divisionsforeningen Håndbold har valgt, at der ikke må komme tilskuere til håndboldkampe i ligaen og 1. division i resten af marts grundet den meget omtalte coronavirus, der er smitsom. For at mindske risikoen for, at den smitter flere personer er en række kulturelle arrangementer lukket ned for tilskuere.

Der venter derfor en noget speciel oplevelse for FHK, der fik beskeden lige før de startede den afsluttende træning fredag.

“Det bliver meget specielt. Som det forlyder kommer der ikke tilskuere, og det bliver en anderledes oplevelse, da vi ikke har prøvet træningskampe uden tilskuere i hallen,” siger Jesper Houmark.

FHK plejer at inddrage fanklubben HK Ultras undervejs i kampene. Det er med til at give dem energi, men det kan ikke blive tilfældet lørdag.

“Vi har bestemt, at vi printer 100 billeder ud af Ultras og hænger dem op så vi stadig spiller for dem,” siger Houmark med et smil.

Fredericia Teater, Borgmester, Fredericia Håndbold Klub/FHK og FC Fredericia.
Annonce

Hvordan bliver kampen rent sportsligt?

“Sidst mod dem var det en kamp med mange mål, men på det seneste har SønderjyskE ikke lavet mange mål. Vi håber derfor at holde dem nede. Hvis vi spiller som mod Skanderborg kan vi gå sejrrigt ud af kampen,” siger Jesper Houmark og slår fast:

“SønderjyskE er stadig et stærkt hold. De har mange kvaliteter i Oskar Sunnefeld, Aaron Mensing, dygtige stregspillere og fløje, men det er et såret dyr, og det kan vi måske straffe dem på.”

Der er kampstart mellem SønderjyskE og FHK lørdag klokken 15:00.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer