Lørdag spiller Fredericia Håndboldklub sidste hjemmekamp i sæsonen, og det bliver en speciel en af slagsene.

Lemvig-Thyborøn Håndbold venter for FHK i den anden ud af tre kampe i kvalifikationsspillet, der ikke har den store betydning, da der ikke er nogen der kan rykke ned. På spil er æren og muligheden for at vinde 75.000 kroner, men lørdagens opgør bliver et mere specielt et af slagsene for FHK.

– Det er en kamp, hvor vi tager afsked med en flere spillere. Flere af dem har spillet her i en del år, og det bliver derfor en speciel oplevelse og vi vil gøre alt for at give dem en god sidste kamp i thansen ARENA, siger FHK-træner Jesper Houmark.

http://adp-as.dk

I tirsdags spillede FHK en pokalkamp mod Elitesport Vendsyssel, hvor det blev til en sejr, men selvom kampen blev vundet, så lægger Houmark ikke det store i det.

– Lemvig og Vendsyssel er to vidt forskellige hold. Det var et lille step på vejen, men vi skal stadig bygge på. Vi er et sted, hvor det var godt for vores selvtillid at vinde en kamp, siger Jesper Houmark.

I den næstsidste kamp i grundspillet mødte FHK Lemvig-Thyborøn, og ved den lejlighed gik FHK ned med flaget i de sidste 35 minutter og tabte med 29-25.

– Det vil vi gerne revanchere, da vi ikke fik spillet vores bedste kamp deroppe. Vi har især kigget på vores forsvar i syv mod seks. Hvis vi skal præstere en god kamp, så skal vi stå imod det, siger Jesper Houmark.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Kigger man på formkurven siger den, at FHK er noteret for en sejr i de seneste ti ligakampe. Lemvig på den anden side er noteret for fire sejre og to uafgjorte i de seneste ti kampe. Spørgsmålet er derfor: Hvem er favoritter til at vinde opgøret?

– Det ved jeg ikke, og det koncentrerer jeg mig ikke om. Vi ser os som et hold, der i de fleste tilfælde skal vinde over Lemvig, men vi har stor respekt for dem og det de har præsteret i 2021, siger Jesper Houmark.

Der er kampstart mellem FHK og Lemvig-Thyborøn lørdag klokken 14:00. Til kampen tager klubben afsked med spillerne Jimmi Andersen, Mikkel Løvkvist, Jakob Mikkelsen, Rune Andersen, Mathias Hedegaard og Jesper Lindgren, der spiller sidste hjemmekamp i FHK-trøjen.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer