Der er gang i den i Kanalbyen. I tirsdags var der en sommerstatus anno 2020, og i den forbindelse har Fredericia AVISEN talt med en række af aktørerne i Kanalbyen.

I et showroom i Kongens Punkt blev der givet en status på de forskellige projekter i Kanalbyen. En af dem, der var til stede var Palle Priska fra A. Enggaard, der var glad for at høre status.

“Det er superfint at høre om. Da vi startede var vi alene, og der skete ikke andet ved de to første spadestik. Så tænker man om de store planer bliver udført, og derfor er det fantastisk at høre om det nu,” siger Priska.

Et af de projekter, der blev præsenteret var, at der skal laves en bypark.

“Det er helt fantastisk. Når man bygger er det ikke kun et byggeri det handler om. Man skal have oplevelser omkring byggerierne, og de planer her er fantastiske,” siger Palle Priska.

Projektdirektør i Kanalbyen, Tim. E. Halvorsen, er glad for hvad han hørte om.

“Der er mange mennesker, som besøger området nu, folk flytter ind, der er projekter i pipeline. Det er en spændende tid, og jeg glæder mig over den medvind vi har,” siger Tim E. Halvorsen.

Kanalbyen er i en rivende udvikling. Et af de nyeste skud på stammen er, at East Coast Surfers får gavn af fleksboksen, i stedet for kun at have den container, som butikken har haft siden 2018.

“Det er en kæmpe ting at få en helårsbutik, min udfordring har været når det har været dårlig vejr, så har jeg ikke kunne åbne. Ved at komme i fleksboksen kan jeg have åbent uanset vind og vejr. Vi vil lave et sted, hvor folk har mulighed for at komme hele tiden,” siger Martin Stephansen.

Se hele indslaget øverst i artiklen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer