Skate for girls. Det er navnet på et tiltag, som Sophie Amalie Ekeløf Timm har lavet for at samle fredericianske pigeskatere.

Ramperne på Ungdommens Hus er for det meste præget af drenge, men der er undtagelser. En af dem er Sophie Amalie Ekeløf Timm, der i 12 år har skatet rundt på sit skateboard.

Det er primært drenge, der benytter sig af “husets” ramper. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

Efter en samtale med Mark fra UngFredericia endte Sophie Amalie med at sætte skate for girls i søen.

“Jeg talte med ham i mandags (i sidste uge, red.), og tirsdag havde jeg første vagt. Det hele gik derfor meget hurtigt,” siger Sophie Amalie, da vi mødte hende på Ungdommens Hus.

I forbindelse med #sommerifredericia ses der her en pige benytte sig af Ungdommens Hus. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

Hun oprettede en Facebook-gruppe, og straks mærkede hun stor opbakning, og det kom faktisk lidt bag på hende.

“Jeg tænkte, at der måske ville komme ti medlemmer eller sådan noget, men på to døgn var der 35 medlemmer. Det var helt vildt, men det viser bare, at der er potentiale i det,” siger Sophie Amalie og kommer ind på, hvad gruppen af pigeskatere:

“Jeg tænker, at vi skal lave ture til andre byer, hvor der også er Iger der skater og så skal vi lave en pigekonkurrence,” siger hun og fortsætter:

“For en måneds tid siden var der en pigekonkurrence i Haderslev, hvor 35 deltog. Nogle af dem lærte at skate på dagen, så det er ikke noget man behøver at være god til for at være med. Alle fik en medalje, og man var henne at give high fives, hvis nogen væltede,” slutter Sophie Amalie.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer