I Fredericia AVISENs nye lokaler har vi fået en unik mulighed for at invitere indenfor til en god snak i vores TV-studie. Den mulighed greb jeg og inviterede gruppeformand for Venstre, Peder Tind, indenfor til en snak om 2020 indtil nu, fremtiden efter Corona, status i partiet og meget andet.

Peder Tind og jeg kender efterhånden hinanden rigtig godt. Vi taler ofte sammen enten over en god kop kaffe eller i telefonen om hvad der rører sig i det politiske miljø. Som gruppeformand for Venstre varetager han flere af de store politiske områder, men sideløbende med det er han også formand for et af byrådets største og tungeste udvalg: Social- og Beskæftigelsesudvalget.

Så der er nok at tage fat i, når man inviterer Peder Tind indenfor til en snak om hvordan det står til i dansk politik, lokal politik, Venstre og Corona. I ovenstående video kan du se hele interviewet med Peder Tind, der tager os med rundt i hans syn på 2020’s vigtigste mærkesager – både dem der er gennemført og dem der venter forude. 

Leave a Reply