Hele 31 forskellige aktiviteter tilbyder Idræt i dagtimerne i  efterårsprogrammet.

Kalenderen siger nu september og efterår, og Fredericia oplevede et vejrskifte markeret med et festfyrværkeri af lyn, torden og masser af regn.

Samtidig kunne Idræt i dagtimerne også præsentere et “festfyrværkeri” af i alt 31 forskellige aktiviteter i dette efterårsprogram.

Fysisk aktivitet gavner sjæl og krop

Ca. 1000 medlemmer deltager hver uge året rundt i en eller flere aktiviteter fordelt i mange af hallerne i Fredericia Idrætscenter, så der er plads til mange flere.

Det er vigtigt at komme i gang, hvis du vil styrke, vedligeholde dig selv, og have det sjovt.

Idræt er FOR ALLE – altså også FOR DIG! Idræt i dagtimerne er stedet, hvor hyggeligt samvær og motion forenes, og hvor unge og ældre mødes, siger Idræt i dagtimerne.

Der er i programmet noget for næsten alle kvinder og mænd uanset alder og fysisk form, fortæller Tony Brazil (TB), daglig leder af Idræt i dagtimerne og fortsætter: Har man fri i dagtimerne en eller flere dage om ugen, er man meget velkommen hos os. Vore deltagere kommer år efter år, fordi man virkelig mærker at en time eller flere om ugen gør godt for kroppen, balancen og humøret. Nogle af vore elever har fået til Idræt i dagtimerne siden starten for 31 år siden. Deltagerprisen er kun kr. 160 pr. måned og så kan man deltage i stort set alle aktiviteterne.  

Mindfulness fodboldfitness, Mormor FC m.v. er nye tilbud i efterårsprogrammet, der igen spænder bredt med bl.a. træning og trivsel, ryg/mavegymnastik, vild med dans, og lettere gymnastik. Desuden kan man dyrke badminton, bordtennis, bowling og mange andre boldspil på motionsplan. Vi lægge i Idræt i dagtimerne stor vægt på det sociale samvær, f.eks. over en kop kaffe.  

Alle interesserede kan finde flere oplysninger på hjemmesiden www.iidfredericia.dk. Man er også meget velkommen til at ringe eller kigge ind til os på kontoret, og vi kan sammen finde lige den aktivitet, der passer netop dig, slutter Tony Brazil.

http://bit.ly/metteblomsterberglecture
Klik her