Biblioteket udfordrer og opfordrer alle børn til at deltage i sommerens læseudfordring. Med den danske sommer er det måske ikke så svær en udfordring at læse mens det regner. Men hvad med at læse i mørke? Eller læse på hovedet? Hver udfordring giver point og læser man sig til mindst 20 point, deltager man i lodtrækningen om gavekort til Bog & Idé.

Hent en folder med alle udfordringerne på biblioteket. Regn pointene sammen, og aflever den udfyldte seddel på biblioteket senest søndag den 13. august.

Hvis man uploader billeder af sine udfordringer på biblo.dk er man med i en ekstra konkurrence om biografbilletter til Panorama Biograferne.

Fidget-feberen er over os
Fidget-spinnere er blevet sommerens helt store dille, men hvad kan man egentlig med dette legetøj? Det håber vi, at børnene i Middelfart Kommune vil vise. Børnene skal tage et billede eller optage en video, hvor de viser det særeste trick, den flotteste baggrund, det lækreste spin eller det mest fingerfærdige flip. Derefter skal billedet eller videoen uploades til www.biblo.dk. Børnene skal bruge deres Unilogin fra skolen.

Der er lækre lykkeposer på højkant til de dygtige og kreative!

Konkurrencen slutter søndag d. 13. august.
Husk også!
Det er også stadig muligt at deltage i de faste bibliotekstraditioner, Sommerbogen og Byturen.

Sommerbogen: Læs fire bøger og få 1 bog. Bare aflever folderen med dine anmeldelser, så får du frit valg af bog.

Byturen: Gå en tur i Middelfart med din familie, svar på spørgsmål, aflever det udfyldte svarark og deltag i konkurrencen.