Bænkene i gårdhaven ved Tøjhuset var i lørdags blevet varmet godt op af de mange koncertgæster, der nød de formidable sangstemmer fra Bjørg Gamst og Lars Mølsted. Gothersgade Syd har slået sig sammen om at arrangere en række gratis koncerter ved Tøjhuset og lørdagens koncert var den første af i alt tre koncerter.

Koncerterne er et initiativ, som skal være med til at skabe en masse liv nede i den sydlige del af Gothersgade, hvor kanalbyen blomstrer af liv. Gadens caféer glæder sig over den positive udvikling og glæder sig over at se de mange mennesker, som kigger forbi.

Det var en rigtig fed aften i lørdags. Bjørg og Lars var helt fantastiske og gårdens siddepladser var alle optaget. Det var over alt forventning og jeg håber næste fredag bliver lige så fed” siger Brian Løkkegaard, ejer af Urbania Street Food.

Gården var fyldt på Urbania. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

Liv og glade dage

Fredericia AVISEN var med til koncerten i gårdhaven, der var fyldt til randen. Et kvarter før Bjørg og Lars gik på var der ikke flere ledige pladser til koncerten, som var en kombination af hvad Bjørg og Lars har sunget fra 20’er/30’erne og det kombineret med et twist af disney-sange gjorde, at de 2×45 minutter blev nydt i fulde drag.

Ude i gården var der sat en bar op. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

Det var primært det mere modne publikum, som var til stede, og de fik hvad de kom efter. Med stående applaus forlod Bjørg og Lars Urbania Street Food efter at have skabt liv og glade dage.

Scenen står klar igen på fredag d. 17. juli kl. 19.30, når Harske Hubbi, som er kendt fra reklamefilmen ”Polle fra Snave” og ”Polle Fiction”, vil spille hele gården op med hans, efter eget udsagn, total i orden musiksmag-smag-smag.

Der blev drukket øl i lange baner. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

Mike Tramp ude af COVID19 mørket – ”Jeg kan se lyset for enden af tunellen

Mike siger, at han havde aldrig forestillet sig, at kun et par måneder væk fra scenen og det, ikke at kunne underholde et publikum, ville have så stor en påvirkning på ham. ”Jeg kan se lyset for enden af tunellen”, var Mike Tramp’s første ord, da Bookinghuset, Mike Tramp’s management meddelte at scenerne igen står klar til ham. Mike skulle have været på turné i USA i 3 måneder (april, maj og juni) efterfulgt af en stor Europa turné august-oktober. Sammenlagt har Mike Tramp måttet sige farvel til i alt 75 koncerter i 2020. Så det er med stor glæde vi byder Mike Tramp velkommen på scenen i gårdhaven i Gothersgade Syd fredag d. 31. juli kl. 19.30. Og for at lave det ekstra stort, har Mike valgt at fortolke mange af sine store rock sange sammen med sin pianist “Sebastian Groset” og sin egen akustiske guitar. Måske begyndelsen til et nyt kapitel.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer