Solen stod højt over Gl. Stoustrupvej, hvor Kurt og Jette Kingod havde inviteret til sommermøde i Venstre i Fredericia. Sommertøjet var fundet frem hos de mange deltagere, og stemningen var helt i top.

Kolde sodavand på køl, fadøl i hanerne og helstegt pattegris på grillen. Det er for mange opskriften på en god fest, og det er da også hvad der blev lagt op til for Venstre i Fredericia, der havde inviteret alle medlemmerne til en uformel eftermiddag med godt humør.

Formand Anders Vikke tog pænt imod alle gæsterne, og bag baren bød Kurt Kingod på frisktappede fadøl. Inden festlighederne kunne begynde skulle Dannebrog hejses, og dertil skulle nationalmelodien synges. “Det var Kurts eneste krav for at vi måtte være her”, lød det med et grin fra Anders Vikke.

Derfra var der velkomst ved Anders Vikke, der brugte sin taletid på at rose partiet, men også partiets byrådsgruppe, der arbejder hårdt. “Vi har meget at fejre i Venstre”, lød det fra formanden.

Venstre i Fredercia’s folketingskandidat, Tobias Jørgensen, var også på talerstolen, og her brugte han ikke tiden på at bortforklare hans manglende valg til Folketinget, nej i stedet brugte han tiden på at sige tak – og på at se frem.

“Jeg håber, at I her i Fredericia vil have tillid til mig når der skal vælges folketingskandidat. For jeg vil helt sikkert gerne repræsentere Fredericia i Folketinget”, lød det fra Tobias Jørgensen, der også i sin tale fandt plads til at rose byrådsgruppen. “Uden jer var det blå Fredericia ikke vågnet”, lød det.

Stemningen var god, og til stede var blandt andet tidligere byrådsmedlem, Børge Larsen, og også de nuværende byrådsmedlemmer Pernelle Jensen, Christian Jørgensen og Kenny Bruun Olsen var med til dagens festligheder.

thansen.dk