Normalt ville skoleferiens start betyde store prisstigninger på charterrejser, men sådan er det ikke i år. Charterrejser kan i næste uge helt usædvanligt fås til priser fra kr. 1.299 per person med fly og hotel i 8 dage.

Charterrejser i uge 28 kan fås fra kr. 1.799 og disse rejser kan blive endnu billigere.

“Det er fuldstændig modsat af sidste år, hvor prisniveauet var mere end dobbelt så højt. Det er meget usædvanligt med så billige charterrejser i den absolutte højsæson” – udtaler direktør Ole Stouby fra prissammenligningssiden Travelmarket.dk og fortsætter “Men når vejret byder på 25-30 grader med masser af sol i Danmark, så vælger rigtig mange danskere at blive hjemme, og charterselskaberne bliver derfor nødt til at nedsætte priserne markant for at stimulere rejselysten”.

Udsigt til varmt vejr og endnu billigere rejser

Et kig på vejrudsigten viser, at der de næste 8 dage er udsigt til mange solrige dage med temperaturer over 25 grader. Så vurderingen er, at det vil holde priserne nede, men det kan hurtigt ændre sig.

“Dette er alletiders chance for børnefamilierne for at komme på en billig rejse sydpå i sommerferien. Det er meget sjældent, at vi oplever disse lave priser i uge 27 og 28, så det gælder om at slå til i de kommende dage, for bare udsigten til et lille vejrskift, kan hurtigt få priserne til at stige igen” – siger Ole Stouby