Solen skinner på Fæstningsbyen, og det har tiltrukket kunderne til at sidde udenfor på den populære pizzarestaurant, hvor ejerne, ægteparret Moustafa og Camilla Duran, igen har fået deres hverdag tilbage.

Fredericia AVISEN var en tur ude i de fredericianske gader, hvor solen strålede ned fra en skyfri himmel.

Turen gik mod den sydlige del af Gothersgade, hvor det summede af liv ude foran Café Efes, som havde kunder, der nød den flotte udsigt, mens den lækre frokost blev indtaget.

Inde I restauranten sad Camilla med familien, mens Moustafa var igang med at lave mad bag disken.

Familien Duran var ét stort smil, da Fredericia AVISEN stak hovedet ind for at høre, hvordan er at være igang igen.

“Vi var ikke lukket, da vi fortsat lavede takeaway, men hver dag føltes lidt som en søndag. Det er heldigvis stoppet nu, hvor vi har åbnet op for at få gæster igen,” siger Camilla.

I Fredericia har der været forskellige initiativer til at holde gang i byen i denne tid, og det glæder Café Efes sig over.

“Vi har mærket stor opbakning, da vi kun havde takeway. Fredericianerne var rigtig gode til at bestille hos os, men det er noget andet nu, hvor vi igen må have kunder herinde,” siger Moustafa og bliver suppleret af Camilla:

“Det er rigtig dejligt, at der fra Fredericia Kommune og erhvervslivets side tages hånd om at få gang i bylivet i Fredericia. Allerede nu kan vi mærke, at der er liv hernede og det er rigtig dejligt,” slutter Camilla.

Moustafa skulle lave maden færdig, og kunderne skulle serviceres. Vi takkede derfor snakken, og begav os ud i det solrige Fredericia igen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer