Foråret har ramt Danmark, og golfspillere strømmer til Fredericia Golf Clubs bane. Golf manager I klubben, Martin Libak, kan berette om en medlemfremgang i klubben, og man håber at kunne få større glæde af det indendørs anlæg i år.

Solen skinnede ned fra en skyfri himmel, da vi besøgte Fredericia Golf Club. Parkeringspladsen var stuvende fuld, og inde i klubhuset var der også rigeligt at se til. Martin Libak og personalet stod bag skranken og hjalp medlemmerne med det, der skulle hjælpes med. At vi er i en speciel situation kunne også aflæses på døren til klublokalet, hvor der stod, at der maksimalt måtte være fem personer i lokalet, men det hele er ved at åbne op nu og Martin glæder sig til, at man igen kan samles i golfklubbens restaurant, som har fået ny forpagter.

– Vi oplevede i 2020, at vi skulle lukke ned. Vi skulle også lave forskellige foranstaltninger så man eksempelvis ikke skulle røre ved flagstangen, men golf er kommet igang igen. Der har været aflyste forsamlinger og klublivet er blevet anderledes, da vi har måttet gøre det uden spisning. Sidste år fra august og resten af året havde vi firmaer inde, og det var rigtig godt. Vi åbnede også vores indendørscenter, der havde til formål at forlænge sæsonen. Vi har har haft besøgende fra morgen til aften, og rigtig mange kom. 110 har været tilmeldt et træningshold, men så kom beskeden om, at alt skulle lukkes ned, og så har vi været lukket af naturlige årsager, siger Martin Libak.

Hvordan ser det ud nu?

– Det hjælper på det. Vi har fået ny forpagter i form af Din Madpartner. De åbner ikke op for udendørsservering, når der kun er o fem grader, men i stedet åbner de, når man må sidde indendørs, siger Martin Libak.

Pt. er Fredericia Golf Club lidt begrænset, men de har allerede afholdt forskellige ting.

– Vi har afviklet turneringer med løbende start, hvor man dropper ind løbende. Man er sammen 2×4, hvor man er sammen inden og efter, og så har vi vores store Volvo-turnering i juni. De dygtigste kan vinde en Volvo i et par måneder, og der vil være god forplejning undervejs. Det håber jeg, at bliver startskuddet på der er åbnet op igen, siger Martin Libak.

Fredericia Golf Club har trods coronaen oplevet en medlemsfremgang så klubben nu har rundet 1000 medlemmer.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer