Fredag var der gang i bymidten. Der var masser af aktiviteter i forbindelse med #sommerifredericia, og det kombineret med lækkert solskinsvejr havde fået fredericianerne ud i gaderne.

Som et nyt tiltag er der arrangeret “Børnenes fredag” i den nordlige del af Gothersgade, og det var en stor succes. 123fest linede op klokken 12:00, og fra klokken 13:00 – 17:00 kom der massevis af børn forbi, hvor man kunne ride rundt på forskellige dyr.

”Det er vigtig for os, at der er gode aktivitetstilbud til vores børn og unge mennesker – også i sommerferien. Jeg er så glad for, at vi har nogle dedikerede medarbejdere, som gør det muligt for os at arrangere aktiviteter i ferieperioden”, siger Susanne Bjerregaard Mørck, formand for Kultur- og Idrætsudvalget. 

Det summede af liv i Fredericia. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

Andet steds i gågaderne var der gang i cafeerne. Der var propfyldt ved Kurt’s Kaffebar, Café Vivaldi og på Den Engelske Pub, hvor folk indtog frokost, en fredagsøl og generelt hyggede sig.

På Rådhuspladsen var bytoget fyldt op til randen med børnefamilier, der skulle rundt med toget, som dagligt kører rundt i Fredericias centrum. I de opsatte møbler var der folk, der tog et hvil, spiste en is og nød livet. Og det skabte også glæde, at Teater Figuleta gjorde sit indtog i gågaderne fra klokken 15:00 – 16:00, hvor man med figurerne under temaet “kinesisk maskespil” gik rundt og skabte liv.

Teater Figuleta underholdt i gågaderne. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

Den livlige bymidte skinnede i dén grad om kap med solen, der trak fredericianerne ind til byens centrum fredag.

Følg med på Fredericia AVISEN dagligt, hvor vi bringer en oversigt over de forskellige aktiviteter i forbindelse med #sommerifredericia.

Aftenen bød også på noget af det bedste vejr set i flere uger. I Kanalbyen var Fredericia Ishus flittigt besøgt, og på Urbania Streetfood spillede Harske Hubbi op til en glad aften fyldt med humor.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer