Sofie Linde gæster Fredericia den 26. juni i Fredericia Idrætscenter. Vi har talt med hende om foredraget og hendes bestsellerbog – og allerede nu kan vi godt afsløre, at der er garanti for en stor oplevelse og et tankevækkende indspark til livet fortalt med et smil.

Sofie Linde har med bestselleren: Fårking Gravid solgt over 20.000 bøger, hun er tv-aktuelt måned efter måned og hendes foredrag er populære. Hvorfor spørger vi.

“Altså, med fare for, at lyde som en “howski snowski”; Så tror jeg, at min bog – og mine foredrag går godt, fordi jeg måske har været med til at italesætte nogle følelser som mange har følt – men som mange ikke har turdet sige højt i frygt for ikke at passe ind i manuskriptet om “Den søde Ventetid”. Flere kvinder har måske savnet et sted, hvor det er ok at italesætte hvordan man har det som gravid, uden at skulle føle sig forkert. Og måske også for at blive bekræftet i, at det “det nok skal gå alt sammen”, selvom man føler sig som en hvalros med hedeture og halsbrand parkeret i et fremmed land, hvor det hele nogen gange godt kan føles som om, at alle de andre har styr på det, mens man føler at ens eget liv sejler,” og fortsætter:

“Fredericianerne kan glæde sig til foredraget og stole på, at jeg møder op, og er forberedt og hudløst ærlig. De skal være mere end velkommen til, at stille spørgsmål og grine med. Og baseret på mine reaktioner, når jeg er rundt, så det nærmest overvældende positiv feedback på min bog fra kvinder, der selv har haft en hård graviditet, men aldrig har turdet sige det højt, af frygt for hvad andre skulle tænke. Et slags fællesskab, hvor ingen følelser er forkerte. Ofte ender mine foredrag i en fælles snak, hvor mange deler deres oplevelser fra deres graviditeter – og det er altid ekstremt rørende og slående solidarisk at opleve. ”

Hvorfor har du valgt fårking gravid som titel?

“Fordi jeg synes, at den meget fint beskriver hvordan jeg oplevede det at være gravid. Et fremmed lille væsen overtager din krop, dit sind, dit temperament, dit ve og vel – og ikke nok med det, så skal man tage et kolosalt hensyn til “det” i ens hverdag. Og det kan faktisk godt være meget svært. En fremmed er flyttet ind, og for mig var det netop det aspekt der var svært at forholde sig til, da jeg var gravid.”

Vil du med, så se mere her

https://www.billet.dk/order/tickets/13260481/lars-lilholt-band-buelows-kaserne-2019-07-06-19-30-00?