Forsanger i Shu-bi-dua, Michael Bundesen er død. Han blev 71 år. Fredericia Teaters Søren Møller arbejdede sammen med Michael Bundesen, da Shu-bi-dua The Musical blev til. Vi har talt med ham om Michael Bundesens betydning for Danmark og kulturen.

»Det var en fantastisk rejse at lave musicalen. Samarbejdet blev en realitet allerede den dag, da vi besluttede at lave Seebach-musikalen. Michael Bundesens søn, Nicolaj, var manager for Rasmus Seebach, og da han nævnte muligheden for Shu-bi-dua var jeg solgt. Sådan opstod det, og det katalog ville jeg gerne lave en forestilling på,« siger Søren Møller og fortsætter:

»Jeg har kun arbejdet med Michael efter han havde fået en blodprop, men jeg kan sige, at Michael var et varmt og generøst menneske. Jeg var benovet over, hvor frisk han var. Han havde altid gode inputs, og var meget nærværende.«

Se hele interviewet med Søren Møller og hør, hvordan det var den aften, da Michael Bundesen sammen med alle “shubberne” rullede ind på scenen på Fredericia Teater til urpremieren.

Læs også

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer