D. 7. november kommer Søren Huus, der tilbage i 2011 vandt titlen som årets mandlige kunstner ved Danish Musical Awards, til Tøjhuset.

Søren Huss udgav tilbage i november 2017 3. studiealbum ”Midtlivsvisen” som han selv beskrev som en plade til voksne mennesker. En søndagsplade. En plade til dagen derpå. Dagen efter ungdommen. Albummet har langsomt men sikkert udviklede sig til et triumftog for den gode Hr Huss. Albummet er gået guld og har solgt over 10.000 eksemplarer og fik bl.a. en steppeulv for årets album. Live mæssigt har han spillet for udsolgte huse overalt i landet. De sidste par måneder har Søren Huss været i skrive-mode og foråret skal derfor bruges til at indspille nyt materiale. Om det bliver til album, Ep eller singler ved ingen, men ny musik skal der i hvert fald indspilles og det skal blive spændende at se hvad det bliver til.

Søren siger selv:

“ Jeg har de sidste par år kun spillet koncerter for siddende publikum med undtagelse af lidt festivaler og det har været fantastisk. Helt utroligt mange uforglemmelige øjeblikke. Men under sidste tour med Hussband, faktisk midt i Ingen appel, mens jeg stod og slog på min guitar med en trommestik og dansede rundt samtidig med, at Hussbandet strakte ben, opstod et behov for at spille for et stående publikum. Så derfor ligger der nu en tour i efteråret 2019 rundt på de danske spillesteder.”

www.eventc.dk
Skal du med til nogle fede koncerter? Klik her og se mere.