Koncerten er fredag d. 12. marts 2021 og vil finde sted på Fredericia Teater. Billetsalget til koncerten starter på fredag d. 09. oktober kl. 10:00 via www.tojhuset.dk

Snart vækkes et bagkatalog af en dansksproget sangskrivertradition og eftertænksomhed til live, når Søren Huss besøger Fredericia akkompagneret af Danmarks Underholdningsorkester. Smukke oplevelser byder sig, når de to parter bygger et univers op og samtidig bryder mure ned med fingerspitzgefühl og urokkeligt nærvær.

Gennem to årtier har Søren Huss ramt landet med en karismatisk vokal, et talent for nærvær og lyrisk snilde. Tur/retur tilbage til start 00’erne, hvor Saybia væltede det danske musiklandskab. Frem til 10’erne, hvor Søren Huss spandt et fantastisk lydbillede med albumudgivelserne ’Troen og Ingen (2010)’, ’Oppefra og Ned (2012)’, Midtlivsvisen (2017) og ’Sort Og Hvid Til Evig Tid’ (2019).

Søren Huss besøgte Fredericia i forbindelse med hans sidste album-turné, hvor koncerten på Tøjhuset var udsolgt langtid inden.

Fans og publikummer har det næste års tid meget i vente – et samarbejde med Copenhagen Phil og udgivelsen af Søren Huss kommende livealbum, som snart rammer æteren. Fast forward til foråret 2021, hvor du har en magisk forårsturné i vente med Søren Huss og Danmarks Underholdningsorkester.

Med rødder der strækker sig mere end 70 år tilbage, er Danmarks Underholdningsorkester en musikalsk gave af dimensioner. Med et både fagligt ambitiøst og kreativt legende udtryk har orkestreret en skarp profil, som kan bygge broer mellem musik og mennesker. Netop dette, altså brobygning mellem mennesker og musikken, bliver et omdrejningspunkt, når Søren Huss og Danmarks Underholdningsorkester sammen bygger en musikalsk rejse op og lægger salen ned, klar til at give dig en af dine største musikoplevelser i 2021.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer