Det Konservative Folkeparti præsenterer nr. 3 på liste C til kommunalvalget til november. Partiet er stolte over at præsentere Søren Grøn Stampe.

»Jeg er utrolig glad for at have Søren med på det konservative kandidathold til KV21”, udtaler partiets spidskandidat Tommy Rachlitz Nielsen og fortsætter:

»Søren har enormt meget energi og interesserer sig oprigtigt for de lokale forhold. Han har næse for at få øje på de nære ting og god til at foreslå løsninger.«

Formanden for Den Konservative Vælgerforening, Torben Møller Jørgensen er også tilfreds:

»Søren tilfører holdet en enorm dynamik og han har allerede vist sig som en yderst aktiv debattør i medierne med et utal af artikler og læserbreve. Jeg er rigtig glad for at kunne byde Søren velkommen på vores liste til KV21,« siger Torben Møller Jørgensen

Privat bor Søren, der er 33 år gammel, i Erritsø med sin kone og datter.

Søren, der til daglig er account manager, varetager et fritidsjob som linjedommer på eliteniveau og elsker generelt at dyrke sport. Han går ikke af vejen for en dyst i padel eller badminton og man kan ofte møde Søren på stierne i Erritsø, hvor han løber for at holde sig i form. Han siger selv til kandidaturet

»Når jeg kigger på Byrådet, mener jeg, der er behov for nyt vand i akvariet; kun døde fisk flyder med strømmen. Jeg undres over at alle er så enige om alt, fra den yderste venstrefløj til den yderste højrefløj. Jeg vil have lov til at sige tingene, som jeg ser dem. Jeg mener, at det er ok at politikerne ikke er enige i alt. Det skal være åbenhed over for borgerne.«

Følg
Notikation om
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Anders
Anders
18 dage siden

“Når jeg kigger på Byrådet, mener jeg, der er behov for nyt vand i akvariet; kun døde fisk flyder med strømmen.”
Jeg håber ham her kommer ind, fordi han lyder virkelig aggressiv. Det er en voldsom udmelding, der bliver pres på den unge mands skuldre. Mon nogen overhovedet kan tage ham seriøst, når han taler sådan om folk han ikke kender. Man er nødt til at kunne samarbejde i lokalpolitik.

martin
martin
17 dage siden
Svar til  Anders

Ikke desto mindre en gyldig pointe. Alt for bred enighed er ikke særlig konstruktivt – vi vil gerne have diskussionen om vigtige emner, så vi kan tage beslutninger på bedre grundlag.

Sidst redigeret 17 dage siden af martin
Jesper
Jesper
16 dage siden
Svar til  Anders

Er det ikke netop at de samarbejder, der er problemet?

Du stemmer for mig, og så får du dette kødben (udvalg /taburet) og så stemmer ham dėr som du har en klemme på (tjeneste tilgode hos) også for mit forslag og så stemmer jeg til gengæld på dit forslag…?

Politik er ikke andet end eet stort indviklet kartel…

Vi kunne skrue tiden tilbage til dengang hvor partier var ulovlige, og sidestille indbyrdes aftaler/ studehandler med offentlige indkøbere og embedsmænd som modtager gaver /rejser af leverandører.
Vi kunne gange strafferammen med 4, nøjagtigt som corona hjælpepakke-svindlen er blevet. Det er jo altsammen offentlige midler som handles for personlig vinding.

Der skal så udelukkende være enkelt personer på stemmesedlen som så kun laver individuel politik.
Stemmespildet kunne blive enormt, men hvis dét er prisen, så fint med mig!