SønderjyskE og FHK spillede mandag aften en træningskamp, og i den forbindelse fortalte SønderjyskEs træner, Kasper Christensen, at FHK hører til i ligaen.

Begge hold havde kampen igennem op og nedture. SønderjyskE var foran 9-3, men gik til pause bagud 11-12. I anden halvlegs indledning kom FHK foran 12-15, men SønderjyskE endte med at vinde 26-20.

“Det var en hård kamp, vi svingede meget i præstationen, men i 45 minutter var vi bedst. I 15 minutter af førte halvleg havde de os i sækken – cadeau til FHK, de spillede en flot kamp,” siger Kasper Christensen til Fredericia AVISEN.

Kasper Christensen har en fortid i FHK, hvor han både var spiller og ansat som sælger. I sin tid i klubben var han blandt andet med til at rykke ned i 1. division.

“Jeg var ikke så meget på banen, dem der spillede mere må tage den,” siger Kasper med et grin og fortsætter:

“Jeg synes, at FHK hører til i ligaen, så jeg håber, at de etablerer sig – det fortjener klubben.”

Fredericia Teater, Borgmester, Fredericia Håndbold Klub/FHK og FC Fredericia.
Annonce

FHK har bevaret en stor del af grundstammen fra den trup, der rykkede op i ligaen, og suppleret med lidt nyt ude fra, og den sammensætning ser Kasper Christensen perspektiver i.

“De har en god base at spille ud fra med en homogen trup, der var med til at rykke op, og jeg tror, at de bliver et svært hold at spille mod,” siger han.

I tabellen vil der formentlig være afstand mellem FHK, hvis målsætning i første omgang er at overleve. I SønderjyskE er målsætningen en anden.

“Vi har ambitioner om at komme i slutspillet lige som i sidste sæson. Vi har forbedret truppen, så vi går helt sikkert efter at komme i slutspillet igen,” slutter Kasper Christensen.

https://jutlander.dk/om-jutlander-bank/om-os/afdelinger/fredericia