SønderjyskE har solgt Alexander Bah, der fik landsholdsdebut i efteråret, til den tjekkiske mesterklub Slavia Prag.

Alexander Bah har haft en forrygende udvikling, siden han kom til SønderjyskE i sommeren 2018, og det har kun været et spørgsmål om tid, inden han skulle videre ud i den store fodboldverden.

Nu er tidspunktet kommet, og SønderjyskE og Slavia Prag er blevet enige om en handel, der øjeblikkeligt sender den 23-årige landsholdsspiller til den tjekkiske mesterklub.

Klubberne ønsker ikke at oplyse transferbeløbet, men for SønderjyskE er der tale om et historisk stort salg.

»Vi er først og fremmest glade på Alexander Bahs vegne, for det har været et brændende ønske for ham at lave et stort skifte til udlandet, men vi er også meget stolte af dette salg, som er en historisk stor handel for vores vedkommende,« siger SønderjyskEs sportschef, Hans Jørgen Haysen, og fortsætter:

»Handlen viser, at SønderjyskE har rykket sig som klub, og vi er kommet op i en anden liga, når det kommer til at sælge spillere. Vi behøver ikke længere at sælge til første interesserede klub, men vi kan sælge til den rigtige pris og på det rigtige tidspunkt, og denne gang passer det hele sammen.«

Bonusser kan give op til 20 millioner kroner

Ifølge fodboldmediet bold.dk kan handlen inde med at indbringe SønderjyskE 20 millioner kroner. Selve grundbeløbet er omkring 15 millioner kroner, og med bonusser kan der falde yderligere millioner af, men en del af det samlede beløb skal videre i solidaritetspenge til blandt andet 2. divisionsklubben. Derudover har HB Køge, hvor SønderjyskE købte Alexander Bah i sommeren 2018, en videresalgsklausul, og de skal derfor også have en del af kagen.

I alt nåede Alexander Bah at repræsentere SønderjyskE i 73 kampe. 

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer