Onsdag havde Fredericia Håndboldklubs ligatrup en social dag sammen. Efter en omgang styrketræning gik turen på Urbania Street Food til frokost, hvorefter den stod på en tur ud at spille golf.

Med fem nye spillere og ny sæson foran sig benyttede FHK sig af muligheden for at styrke de sociale bånd.

Onsdag formiddag gik turen forbi Momenti på Vejlevej, hvor der skulle prøves håndboldsko. Efter at have været der gik turen videre til Fredericia Idrætscenter, hvor den stod på en omgang cirkeltræning.

Uden mad og drikke dur helten ikke. Turen gik derfor i samlet flok ind på Urbania Street Food, hvor den stod på mad.

Det var tydeligt at se, at det er en flok velvoksne mænd, som vi har med at gøre. Synet blev rettet mod Gris & Gris som noget af det første for de flestes vedkommende, hvorefter turen gik i baren for at forsyne sig med noget koldt at drikke i sommervarmen.

Efter en omgang træning var det tydeligt at se, at maden var tiltrængt og efter en times hyggen på Urbania Street Food gik turen videre til dagens sidste aktivitet.

Det er velkendt, at et par af FHK-spillerne har en forkærlighed for golf. I særdeleshed er Jakob Frederiksen og Rune Andersen er kendt for at benytte muligheden, når tiden er til at svinge golfkøllen.

Den sociale dag sluttede klokken 17:00, og FHK-truppen er nu godt på vej til at være klar til førte træningskamp på mandag, hvor modstanderen er SønderjyskE.

http://bit.ly/metteblomsterberglecture
Klik her