Fredericia og Jacob Bjerregaard står i Mettes udligningsreform til at få ca. 65 mill kr. ekstra i Bloktilskud.

Hvordan kan det være, at Fredericia skal have 65 mill kr. ekstra i udligning ? når Borgmesteren i Fredericia siger det går godt ? taler han sandt ?

Den socialdemokratiske Borgmester i Hjørring er nu rasende igen,
allerede i 2018 blev han snydt for satsydelse til jobcentret i Hjørring, mens Fredericia fik penge.

Hvorfor fik Hjørring ikke det ???

Fordi Borgmesteren i Hjørring af egne midler, havde frembragt store resultater for Jobcenteret i Hjørring, faktisk brugte han mere end 150 mill kr., altså finansieret fra Kommunekassen ( en rigtig Robin Hood ) som gav gevinst på den lange bane. ja faktisk en gevinst på mere end 300 mill kroner og en menneskelig gevinst.

Den manglende satsydelse blev Hjørring rasende over, for man mente, at bl.a. Fredericia blev belønnet for ikke at gøre noget, mens Hjørring selv blev straffet for at gøre noget finansieret af Kommunens egen kasse, daværende beskæftigelsesminister gav Borgmesteren i Hjørring ret, og satsydelsen blev fremover fjernet.

Nu er den gal igen, ja faktisk så gal, at den socialdemokratiske Borgmesteren i Hjørring ikke vil kendes ved sit parti og Mette F.

Hvorfor ikke??

Fordi Fredericia bl.a. nu kan få ca. 65 mill kr. ekstra i udligning, mens man i Hjørring selv står til en meget lille gevinst, igen mener Borgmesteren i Hjørring, at bl.a.  Fredericia får pengene fordi man bl.a. lader det sociale område sejle, mens Hjørring bliver straffet fordi man har gjort noget og med egne midler, der har været en succes.

Udligningsreformen er skruet forkert sammen siger mange Kommuner, fordi Kommuner som Fredericia bliver belønnet for manglende resultater og indsats, mens de Kommuner der har gjort noget (altså Robin Hood) bliver straffet.

Fredericia har store planer om byggeri af det ene og det andet, mens man har ladet det sociale område sejle i de 6 år hvor der har været et økonomisk opsving.

Ved beskæftigelsesministeriet og den nye Socialdemokratiske Beskæftigelsesminister, her står Hjørring Modellen som en model de andre Kommuner skal lære af, men det vil Fredericia ikke !!

Samtidig har man en fagbevægelse, der nu også ønsker et opgør med de Kommuner med manglende indsats og resultater på beskæftigelsesområdet.

Højrefløjspartierne har meldt klart ud, Mette får ingen reform med dem, på det nuværende grundlag.

Kenneth Jensen

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer