I dag (tirsdag, red.) var John Nyborg, næstformand – Turan Savas samt Anette Hyre-Jensen på besigtigelse ved det nye Hellested.

Det er helt korrekt at stedet ikke er færdigt, vi er derfor ked af den dialog der har været i pressen, for alle kan ved selvsyn se at stedet ikke er klar til ibrugtagning.

Det har hele tiden været vigtigt, at brugerne bliver inddraget i processen, hvor deres ønsker bliver efterkommet, derfor ser vi også frem til at drøfte Hellestedet på det næste kommende udvalgsmøde.

Placeringen er vi stadig enige om, at det er den bedste placering, men ibrugtagningen skal selvfølgelig ikke ske før forholdene på stedet er bragt i orden.

Det er vigtigt for brugerne, at der også skal være plads til deres hunde hvor der er en sandkasse, selvfølgelig skal forholdene være trygge så de firbenede også færdes sikkert.

Den indvendige indretning skal have nogle justeringer der som skabes meget mere læ – det er jo hele formålet med Hellestedet. Pladsen skal afsluttes med den planlagte asfalt omkring skuret, så der ikke bliver mulighed for at der ikke kan komme rotter ind under skuret.

Udenoms arealerne skal have det lovede beplantninger, som giver en hyggeligere stemning og også bidrager til mere læ.

Toiletforholdene skal også efterses, idet det lige nu fremstår alt for åbne.

Desuden skal de tilknyttede medarbejdere også inddrages i samarbejdet med brugerne så det hele kommer til at blive det trygge sted som brugerne ønsker det.

Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Hans Thomassen
Hans Thomassen
1 måned siden

God Placering.
Placering lige op af stor parkeringsplads med meget trafik. Tæt på det måske kommende fæstningscenter. Og med fin udsigt fra volden.????
Husk nu nogle affaldsspande (dem kommunen plejer at købe i Brovst) for man skal jo handle lokalt.
Der er ikke meget udenomsplads til blomster m.v. se projektet i Odense.
Og så er skuret købt i Odense for kr. 500.000 – Odense har selv skaffet sig et til kr. 350.000 (og vi skal jo handle lokalt) eller hvad????
Er der virkelig ikke en lokal tømrer der kan lave et sådant skur????
Eller produktionsskolen.